[]

Bolu-Yedigöller nerede konaklayalım?

merhaba,

kasım sonunda yedigöllere ve civarına gidelim diyoruz, nerede kalalım?

o tarihlerde nasıl olur? ulaşım sıkıntı olur mu?

 
görevliler sadece büyük gölün etrafına çadır kurabileceğini söyleseler de derin gölün çevresine de kurabilirsin. kimse yoksa istediğiniz yere kamp kurun.. alan sizin olacak zaten. ama ben şahsen büyük göle gittiğinizde aracı park ettiğiniz alanın tam karşısındaki tarafa (gölün diğer tarafı) kuruyorum. yasak ama kimse birşey demiyor. gece kurtlar uludu ve gece 1 civarı iki kurt çadırın yanına geldiler. zararsızlar ama yine de dikkat edin.

yanınıza mutlaka kuru odun alın, ormandaki odunların tamamı ıslak veya nemli.
  • plastic_angel  (31.10.18 17:06:43) 
Çadır dışı bir konaklama alternatifi önerisi var mıdır?


  • nucleon  (31.10.18 17:52:51) 
asagi taraftaki cikisinin orada ahsap kulubeler vardi icinde mutfagi vs varmis. gunluk kiraliyorlardi fiyatini hatirlamamakla birlikte 100-150 arasi bir sey diye destekli sallayabilirim.
telefonunu bulmaya calisin orman mudurlugu yada milli parkin

  • jedilance  (31.10.18 23:34:58) 
  • karamell  (01.11.18 10:53:41) 
iki sene öncesinde gece fiyatına 400 civarı demişlerdi


  • mirty  (01.11.18 11:19:17) 
ya da boluda konaklayıp, sabah o taraflara çıkmayı planlıyorum artık


  • nucleon  (01.11.18 14:59:55) 
yedigöllere yakın "hindiba doğa evi" var, orada kalınabilir. minnoş bir yer olduğundan hafta sonu için yer bulabilir misiniz bilmiyorum, ankara ve istanbul'dan gelen çok oluyor hafta sonları. 2 kişi tek gece hafta içi 400 civarı bir ücreti vardı 2 hafta kadar önce görüştüğümde.
abant yolu üzerinde diyebileceğim vonresort otel var, orayı inceleyebilirsiniz.
şehir küçük olduğu için sıkıntı yaşamazsınız. araç yok ise gölcük ve abant'a belediyenin belirli saatlerinde otobüsleri var, yedigöllere ise yerel tur şirketlerine bağlısınız. araç ile gelmiyorsanız kiralama yaptığınızda daha rahat gezersiniz.

şehir merkezinde dandik işçi otelleri var, asla tavsiye etmem. köroğlu oteli vardı bi, o iş görüyordu malesef yıktılar. gündüz rahatça gezelim otel doğanın içinde olmasa da olur diyorsanız istanbul yolu üzerinde karpalas otel ve soylu otel var. oralara bakılabilir.

o tarihlerde nasıl olur kısmı ise yedigöller için çok güzel olur ama soğuk olur. karın eli kulağında. sıkı giyinip gelin.
  • gelmis bulundum  (14.11.18 21:41:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.