[]

internet+tv kampanya (kafayı yiycem yardım)

merhaba,

şu anda d-smart internet+tv kullanıyorum(8mbps hız 50 gb akn ve hoşgeldin tv paketi 68 tl veriyorum) ve hiç memnun değilim. taahhütü uzatmıyorum diye artislik yaptım aradıkları zaman. d-smart ile aynı fiyata alternatifleri araştırdım ama;

türk telekom bok gibi ve pahalı (8 mbps 35 gb akn veriyor televizyon paketi de eh işte)
superonline ebesininki gibi direkt geçiyorum
digiturk çakallık peşinde; 8 mbps 75 gb akn ve tv paketi veriyor 70 liraya ama internet taahhüt 24 aylık, tv paket 12 ay hediye veriyormuş. 12 ay sonrasında tv paketi için ayrıca para vermek gerekiyor.
lanet olsun ki kablonet altyapısı da bulunduğum yerde yokmuş. (zaten nerde var ki amk.)

ne yapayım ben bunları ya acaba diyorum turknet(onda da bulunduğum yerde 16 mbps'ye kadar destekliyormuş aq) alıp televizyon kanallarını ayrıca paket olarak d-smarttan devam mı etsem ya da ne bileyim iptv gibi veya buna benzer olan alt yapısı sağlam olan bir tv sağlayıcısı mı bulsam.

kafamda deli sorular, yardımcı olabilir misiniz a dostlar?

Teşekkür ederim.

 
kablonet altyapısı isteyin sokakta da mı yok? varsa apartmana kolay bağlıyorlar


  • ninotevtidze  (31.10.18 11:36:58 ~ 11:39:14) 
İnternet için akn siz Netspeed tarifelerinden biri(bendeki 24mbps 62₺)
Tv için 9₺ Ya tivibu

  • arenas  (31.10.18 11:55:59) 
ben de ttnet'ten memnun değildim. komşum turknet'ten memnun, bana önerdi bugün geçtim turknet'e. diğer taahhütten cayma bedelini de 120 tl'ye kadar karşılıyorlar.


  • makarnavodka  (31.10.18 13:28:08) 
Sorun şu ki kablonet komple mahallede yok maalesef geçemiyorum. başvuru falan yapılmış ama kaç seneye getirirler, binaya ne zaman hat çekerler belli değil.
o halde internet ya turknet ya da netspeed olacak. tv ise, tivibu olacak.

hoş bunların da hızı, hizmeti konusunda kesinlikle iyidir diyen yok. birisi hız iyi müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum diyor, diğeri tam tersini. şansa ne çıkarsa diyip zar atmak oluyor anladığım kadarıyla.
  • sakatattor  (31.10.18 13:38:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.