[]

aldatan insan neden ağlar?

klasik bir itiraf sahnesi vardır ya hani "seni şu gün/gece aldattım" diye başlayıp duruma göre "birine ihtiyacım vardı ama sen yoktun", "tek seferlik bişeydi bir anlamı yoktu" ya da "senin yaptıklarının yanında bunun bir şey olmadığını düşünüyorum" vs. diye devam eden. he işte bu konuşmayı yapan kişi neden ağlıyor hep? yahu zaten ya belli bir zamandır süregelen ya da anlık bir şehvetin içindesin, e bu iş dan diye olmaz öncesinde mutlaka bir gezmiş yemiş içmişsindir, mezhebine göre alkol ya da hap/cigara/ex/roj/toz/taş vesilesi ile kafalar da yükselmiş. performansın bir garantisi yok tabi ama cinsellik temel noktamız zaten ve hiç bişey olmasa bile işin içindeki aldatmanın sebep olacağı adrenalin yine tek başına yetebilir. rahatladıktan sonra da muhtemelen sarılıp uyumuşsun, sabah kalkıp cilveleşmişsin. belki güzel bir kahvaltı yapmışsınız beraber.

e sen daha ne skime ağlıyorsun be kardeşim? yaşamadığın eğlence, tatmadığın zevk kalmamış bırak da ağlamak bari karşındaki garibana nasip olsun. var mı böyle bizzat ağlamış bir vatandaş aramızda? varın gelin anlatın da biz de bilelim neden olduğunu.

teşekkürler..

 
Pismandir belki. Hello?


  • Traveller  (31.10.18 06:53:08) 
'gezmis yemis icmismissindir.'
'sarilip uyumussun,sabah kalkip cilvelesmissin.belki guzel bi kahvalti yapmissiniz beraber.'
Oyle bi dunya yok.ha vardir %5tir 10dur.tek gecelik bi kacamakla aldatan adam bunlari yapmaz.etrafimda duydugum bizzat sahit oldugum hic bir aldatma da boyle bi senaryo yok.adam aldatir,sonrasinda pismanlik duyarsa duyar.ve anlatirken aglayabilir.
  • astrid  (31.10.18 08:12:29) 
alayı ağlar, sızlar suçluluk psikolojisinden dolayı. ancak aldatmak nedir ya? anlık zevklere heveslere çar çabuk kanan insanlar kolaycıdır. kolaycı insanda anca bkunda boğulur.


  • mikahakkinen  (31.10.18 08:19:30) 
aldatıp pişman olmak aldatılmaktan daha iğrenç bir duygu. bir gün ikisini de yaşarsan kıyaslamayı yaparsın.


  • sir gawain  (31.10.18 09:03:22) 
kaybettiği şeyin değerinin farkındadır. biraz karakterliyse ve aldattığı kişiye saygısı da varsa ağlaması çok normal geliyor.


  • lcha  (31.10.18 11:04:44) 
Ucuzluğuna ağlar. Uckuruna sahip çıkamayan insan kalitesizdir. Burada savunan birileri çıkar illaki :)


  • false pretension  (31.10.18 22:10:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.