[]

Üsküdar/Kadıköy çevresinde motosiklet çalışılabilecek boş alan

Merhabalar,

Motosiklet aldım, ehliyetim var ama çok iyi değilim. Üsküdar, Kadıköy ve çevresinde motosiketle zaman geçirebileceğim boş bir alan (okul bahçesi vs.) önerisi olan varsa alabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler.

 
hafta sonları kadıköy anadolu imam hatip lisesinin bahçesinde ehliyet kurslarının dersleri oluyor. onlara kaynayabilirsin bence.


  • gliderpilot  (30.10.18 22:10:15) 
salı pazarının kurulduğu alanda da o tip mevzular var.


  • kafadanbacakli  (30.10.18 22:15:07) 
boş bahçede sana yanlışlarını birisi söylemeden kendi başına dolaşman gaz-fren tepkilerine alışmanın ötesinde işine yaramaz. hondanın güvenli sürüş eğitimleri kesinlikle tavsiye ederim.

e5 göztepe köprüsü yanındaki salı pazarı boş bir alan ama orada da sürücü kursları aday çalıştırıyor o yüzden rahat bırakırlar mı emin değilim.
  • orpheus  (30.10.18 22:36:13) 
Dengeyi öğrenebilmek, aleti tanıyabilmek için okul bahçeleri (hafta sonları) ve pazar yerleri bu iş için uygun. Ama buna günlerce çalışmana gerek yok, günde bir iki saat iki gün böyle çalışsan yeter zaten.

Sana asıl lazım olan trafikte nasıl davranman gerektiği.

Nasıl fren yapmanı, nasıl viraj almanı birisi öğretmeli. Bütçe sıkıntısı yoksa profosyonel eğitim, bütçe sıkıntısı var ise bu işi gerçekten bilen biri ile çalışabilirsiniz.

Yıllardır motor kullanıyor olması gerçekten biliyor anlamına gelmez, piyasada sadece arka freni kullanan bir sürü sığır var mesela.

Bol bol oku ve okuduklarını pratiğe dökmeye çalış.
  • John Bloor  (31.10.18 09:22:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.