[]

Spor, İş, Yemek Sorunsalı ?

Şimdi her sene düzenli olarak spor yapıyorum, fitness.

Fakat ev yemeklerini çok az alabiliyorum, işimden ve kalan zmandan dolayı. Dışarıdan söyleyincede biliyorsunuz çok yağlı yemekler geliyor.

Bazı yemek firmaları var, üyelik alayım desem, pimpirikliyim, oralara da pek güvevenmiyorum..

Bu da sinir bzuyor, üst taraf iyi, alt tara sıkı ama az da yağlı bir görüntü veriyor. Bazen diyorum at gitsin, canın ne çekiyorsa ye...

Siz nasıl halledyorsunuz ?

Sporcu kendi yemeğini yapar evet ama iş artı kalan zamana varınca pek sağlıklı zaman kaldığı söylenemez..

 
hafta sonu veya boş zamanın olduğu bir gün fazla yemek yap, buzluğa at.

(bkz: meal prep)
www.reddit.com
  • inheritance  (30.10.18 15:09:44) 
Güvenebilcegin tek yemek firması:Misa Mutfak.Pınar Sabancı'nın oluşumu.Malzemeleri özenle kendi seçiyor,tamamen sağlıklı tarifler.Yeterli paran varsa dene derim.


  • ırene adler  (30.10.18 15:41:59) 
hazır yemekle ömür geçmez. güzel yemek yapan bi gız bul. gelsin gitsin arada.
yemek yapmayı öğren. keyifli aktivitedir.
buharlı pişiriciler çok pratik eğer kullanırsan. ben almadım sebze yemeği yiyebiliyorum çünkü sürekli. yoksa alır yıkar haşlayıp yerdim.
ben kıyma ve köfte pişirip buzdolabı poşetine öğünlük hazırlıyor ve donduruyorum. kıymayı tabak gibi yatay halde dondurunca 5 dakikada eriyor tavada. her şeyde kullanıyorum. lor peyniri hayat kurtarıyor. yoğurt yapmayı öğrendim. haftada 4 kg gömüyorum. kahvaltıda smoothie yapıyorum artık yulaf ezmeli+ muzlu + yoğurtlu + whey + ceviz vb artık canım ne isterse. bi tencere zebze yemeğini 3 gün yiyorum en az. öğle yemeklerini de evden götürüyorum. alıştım artık. evden getirmesem aç kalıyorum. yediğim şeyler hoşuma gitmiyor. bi salata yapmak bi bulgur pilavı yapmak 10 dakikalık işler. buzluk dolu olsun yeter ki gerisi kolay
  • hasmetizm 2046  (30.10.18 16:40:44) 
Tüm yeşillikleri önceden yıka kurut
Salata sosunu da 300cc kavanoz da yap
Buzlukta köften olsun çorban olsun
Dışardan çok daha hızlı ve sağlıklı beslenirsin.
Belki ilk ay çok zaman alacak ama eninde sonunda kendini beslemeyi öğrenmelisin
  • fasulyek  (30.10.18 16:44:20) 
Kesinlikle daha sağlıklı ve huzurlu hissediyor insan. aileden ayırılınca kendi yemeğimi kendim yapmak durumunda kaldım, emeklerime yazık oluyor, hergun dışarıdan da yenmiiyor.

Gız bulmak hoş fikir ama bu devirde nerdeee :D @hazmetizm

ok şükür dolabı dolruruyorum. Benimki biraz alışkanlık ile alakalı.

Birkaç yemek biliyorum aslında henüz tadlarını yaklayamadım, benm şikayetim işten geldiğimde hyorgun olmam ve o enerjiyi kendimde bulamamam.

Anlattıklarınızı kaydettim, biraz tarif izliyorum. Geliştirmek lazım biraz. Dışarıdaki ev yemeği yapan yerlere hiç güvenmiyorum çünki.
  • czn  (30.10.18 22:23:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.