[]

Ip tv nedir ?

Düzgün çalışması için gerekli minimum internet hızı nedir?
Tv smart olursa kutu falan gerekmez mi?
Bilale anlatır gibi please.


 
Hızı yayının çözünürlüğüne bağlı. 10 mbit stabil bağlantı ile sorunsuz izlenebiliyor. Ama akk çok erken dolar iptv ile o nedenle sınırsız olmalı internet.

Smart tv de iptv uygulamaları var marketlerinde. Kutuya gerek yok böylece. Ama appler ücretli olabilir, ücretsiz olup dandik olanları da mevcut tabi.
  • bos gezenin bos ustasi  (30.10.18 12:31:39) 
16mbit ile sıkıntı hissetmiyorum. daha düşüğünü denemedim.
tv smart olursa gerekmeyebilir. ama her televizyona uygun yazılım olmayabilir. kutu almak yerine bilgisayarı tvye bağlamak daha kolay olabilir.

  • sutlu nescafe  (30.10.18 12:32:34) 
Ip tv'de hangi kanallar oluyor?


  • herhaltibiliyoring  (30.10.18 13:33:18) 
4 mbit de yeterli ama 50mbit bile olsa karsi taraf dandikse yine izleyemezsin. Senin hizindan ziyade sunucu tarafi onemli.


  • goodman  (30.10.18 14:13:07) 
Yayın aldığın yere göre değişir hangi kanalların olduğu. Çoğunlukla bu kanal neden yok diyebileceğin bir durum yok. Kanal listelerini paylaşırlar sorarsan almadan evvel.


  • bos gezenin bos ustasi  (30.10.18 14:29:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.