[]

Dadi dizisi cok guzel degil miydi?

Bugun birkac bolum izledim, dizi sizce de cok kaliteli degil mi?

Aranizda ne kadar hatirlayan var bilmiyorum ama 2001 yilinda Cuma aksamlari izlerdim. Biraz arastirdim, ABD'deki The Nanny dizisinin uyarlamasiymis ancak uyarlama da olsa neredeyse 2005'ten beri Turkiye'de ben iyi bir TV programi ciktigini gormedim.

Dizide hicbir mafya yok, kucuk gelinler yok, agit yok; Karadeniz sivesi yok, kufur yok, Recep Ivedik gibi bir tip yok ama Turk sitcom yapilabilmis. Espiriler de Turk kulturune uyarlanmis. Ustelik oyunculara da baktim, cocuk oyuncular disinda neredeyse hepsi tiyatrocu profesyonel! Hicbiri ajanslardan gelmemis!

Cok cok uzun zamandir kendi kulturumde bir seye gulmemistim. Bu bana cok garip geldi. Ne guzel bir sey oldugunu unutmustum.

Yalanci dolma, Caglayan semti ile ilgili espiriler yapildi ve bunlari anlamak icin Guney Chicago ya da bagel gibi Amerikan kulturunu bilme geregi hissetmedim. Ve gercekten de yalanci dolma kullanilarak kaliteli sitcom bolumu ciktigini gordum.

Eski Turkiye'den anlar vardi. Huysuz virjin espirileri yapildi, gay sozcugu defalarca gecti, icki espirileri yapildi. Ve asil bomba da su, eski basbakan Bulent Ecevit ile ilgili espiri yaptilar!!! Demokrasi ne guzel seymis.

Kisacasi boyle kaliteli bir seyin uyarlama da olsa Turk yapimi olmasi ve benim gibi birine hitap edebilmesi beni cok sasirtti! Eski zamanlarin ne kadar guzel oldugunu unutmusum. Demek ki eski zamanlarda ben de kendimi populer televizyon dahi yasamin her alaninda bulabilecektim.

 
Dün benim de aklıma geldi hatta duyuru açacaktım da ağrıdan sızıdan üşendim.
2000-2002 yılları çok güzel değil miydi?
Yemin ederim düşündükçe gözlerim doluyor. O kadar güzeldi.
  • zxcd  (29.10.18 20:18:41) 
Su anda da ceksinler ellerine vuran mi var?
Haldun dormen hala yasiyor, uyarlasin bi dizi izleriz.

Ben su anki seylere laf edenleri anlamiyorum. Enes baturun 9milyon takipcisi var adam hergun 1 video atiyor acayip istikrarli caliskan.

Ben/sen zekiyiz diye geciniyoruz, 1 tane video atmisligimiz var mi? Yok.

Ee millet tabi onu izleyecek.
Super bi dizi yapsan kanal d'ye gitsen kabul etmez mi, eder. Ama yapan yok.
  • acemi  (29.10.18 20:19:58) 
Şahane şahane. Ne güzeldi be.


  • the real brad pitt  (29.10.18 20:24:21) 
Haldun Dormen ve Kenan ışık alıp götürmüştü o diziyi.Haldun Dormen malesef artık böyle yüksek bir temmpoyu kaldıracak yaşta değil.


  • turkuaz  (29.10.18 20:27:41) 
haldun dormen de kenan ışık da bok gbiydi o dizide.
o dizinin parlayan tek yıldızı gülben ergendi.
diğerleri onun yanında bence sönük kalıyordu.
(gülben ergen den nefret ederim, niye diye soran olursa da şokopop izlesin)
  • rentts  (29.10.18 20:51:25) 
şaşıfelek çıkmazı dururken bu mu iyi?
Öldürmez ama güldürmez de bir dizi dadı

  • fasulyek  (29.10.18 21:03:28) 
Mükemmel bi diziydi


  • Delay Fuze  (29.10.18 21:17:57) 
cennet mahallesi'nde de bu saydıklarının hiçbiri yoktu ve dadı'dan sonra çekildi onun ne eksiği var?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.10.18 21:35:36) 
Gulben Ergen'in oynadigi diziyi diyorsan pek guzel degildi.
Kadronun tiyotradan gelmesi diziye bir sey katmaz zaten.

Bir de komedi dizisinde mafya, agit, kucuk gelinler falan olmaz genelde zaten.

Haldun Dormen'i de neden goklere cikarirlar anlamam bu arada.

gulben de tas gibiydi ama izlemesi guzeldi.
  • stavro  (29.10.18 21:43:56 ~ 23:41:32) 
şu gülben ergen'in prodüktör torpiliyle başrol kapıp leş gibi oynadığı, arkada 5 saniyede bir gülme efektinin olduğu, haldun dormen'in kağıttan senaryo okur gibi konuştuğu, çocukların falan rol yapamadığı itici dizi değil miydi dadı? meh..


  • sir gawain  (29.10.18 22:13:39 ~ 22:13:59) 
tam ergenlik zamanlarında internet de yokken güzel malzeme verdi.


  • ya ben lan neyse  (29.10.18 22:24:30) 
tüm aile izlerdik, çok iyiydi bence de


  • gazozailacatmauzmani  (30.10.18 00:46:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.