[]

Yoğun çalışmanız gerek dönemlerde internetle ilişkiniz nasıl oluyor?

Üniversite sınavı, Ales, Kpss, Vize, Final, şahsi ve ticari işleriniz, kendi işinizle ilgili kanalize olmanız gereken dönemlerde internetle ilgili belli bir kısıt koyuyor musunuz?

Sosyal medya hesaplarını kapatmak, uygulamaları silmek ya da herhangi bir şey?


 
sürekli yoğun çalışıyorum
facebook'tan başka sosyal medya hesabım yok. orada da bir şey paylaşmam.
eksi sözlüğü 17 senedir okuyorum, yine de yazmam. çok eskiden gazete filan okurdum artık onu da okumuyorum. ekşi de açmasam dünyadan haberim olmayacak..çünkü home-office çalışıyorum. o yüzden buradan kısmıyorum. zaten kısmışım artık kısacağım kadar.
duyuruda yazıyorum bir tek o da iş yoğunluğu görece azsa. kalan yerleri ihtiyaca binaen kullanıyorum genel olarak.
internette vakit ziyan etmiyorum da ekşi-iş-film-tez/kod-makale hep bilgisayar başındayım kalkıp hareket etmem lazım, onu yapamıyorum.
  • niye ama  (29.10.18 13:57:28) 
Koymuyorum hatta onumde acik hep :D Kafayi dagitiyorum 5dk bakip, sonrasi daha iyi odaklaniyorum. Ama bu kisiden kisiye degisebilir.


  • superfluid  (29.10.18 14:26:58) 
Neredeyse 7/24 çalışıyorum ve yüksek lisans yapıyorum. Bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım. Canım instagrama bakmak istediğinde telefondan pdf okuyorum alanımla ilgili video izliyorum vs. Üniversite dönemi yoğunlukları dönemsel olduğu için ihtiyaç duymamıştım ama şu an zaten hiç vaktim yok azıcık bi boşluk bulursam da boşa harcamamam lazım :/


  • jazzabel  (29.10.18 17:29:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.