[]

doğu ekspresi hakkında sorular?

selam duyuru ahalisi.

* sömestr zamanına bakıyorum ama sanırım daha zaman olduğu için sefer listelemiyor. ne kadar once açılıyor satışlar?

* yataklı vagon için kız arkadaşımla alacağız bilet, soyadlar uyuşmuyor, aile değilsiniz, kızlı erkekli kalamazsınız bilmem ne diye bilet vermeme ihtimali var mı?

* kars'ta uygun fiyatli otel tavsiyeniz olursa da hayır demem.

 
vermeme ihtimali yok. gittim.

ben 2 sene önce hotel kafkasyada kalmıştım. kahvaltı dahildi merkezi yerdeydi ortalamanın biraz üstünde bir oteldi. beklentilerini karşılıyor ama fazlasıyla ortalama dediğime bakma. kars küçük olsa da genişçe bir şehir. en merkezi caddesi üzerindeydi burası. o dönem bazı odalarında ısınma sorunu vardı.

bir de internetten yer ayırtın gidip orada sevgiliyiz muhabbeti yaparsanız kapının önüne koyma ihtimali var kimi otellerin. en ekonomik yol olarak da couchsurfing deneyimleyebilirsin.
  • bass solo take one  (29.10.18 14:43:37) 
Şuan en son kaç gün sonraya alabiliyor iseniz o kadar gün önce bilet almanız lazım. özellikle sömestr zamanı hemen tükeniyor.

aynı anda alınca sorun olmuyordu.
  • belkider  (29.10.18 14:43:52) 
-Bu konuda bir standart yok sanırım, geçen sene kontrol ediyordum, bazı günler 14 gün, bazı günler de 21 gün sonrasına kadar olan seferler listeleniyordu.
-Yataklı vagonda isimler önemli değil ama örtülü kuşetlide kadın ve erkekleri aynı vagonda kabul etmediklerini okumuştum.
-Otel İpekyolu'nu önerebilirim, fiyatlar aşağı yukarı aynı idi tüm otellerde, standartları çok yüksek tutmamak lazım ama burası eli yüzü düzgün bir otel.
  •   (29.10.18 14:50:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.