[]

2. el bisiklet - fiyat + bilgi

ya diyorum ki bi 2. el bisiklet alsam. paso bisiklet sursem.
hem spor yapmıs olurum.

gunluk kullanım ıcın vasat bı bısıklet yeter bana.

kaç papel bayılmam lazım?
ıstanbul avr yakasında nerde bulurum?
2. elde sorun cıkar mı cok bısıklette?
yoksa cok da fark etmez mı?

 
ankarada güzel bi bisiklet var istersen linkini vereyim


  • burjuva  (15.03.10 00:43:30) 
sizin garajdakini vereyim burdan kargoya.

istanbulda nerden bisiklet sürücen olm ölcen oralarda.

2.el de fark etmez bisiklette. vitesli bi şey alıcaksan onları kontrol et. cantlar yamuk olmasın gibi şeylere bak. sahibinden de bakabilirsin bence.
  • rurouni  (15.03.10 01:24:01) 
@bur
tsk ama ankara'ya gerek yok sanırım. ıst'te ılle bulunur.

@rur
abı ordan buraya o bısıklet deger mı kargoya abı. sagol
:)
bakıcam artık sahıbınden mahıbınden.
once bıraz para lazım tabı.
  • yasakani  (15.03.10 04:05:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.