[]

değerli eşya saklamak için eve uygun kasa önerileriniz var mıdır?

kullandığınız veya bildiğini modeller varsa önerir misiniz? internetten almak güvenli olur mu bu tip bir şeyi?




 
bende eve alacaktim bayagi eskiden emniyetten bir tanidik alma dedi.o gunden beri banka kasasi kullaniyorum.temiz is.


  • duptıs  (28.10.18 20:57:20) 
@duptıs, maliyeti çok fazla değil mi kasaya göre?


  • lucky strike  (28.10.18 20:58:44) 
biz de bu meseleyi ailecek cok dusunduk, maliyet disindan turkiye gibi stabil olmayan ulkede bankada guvenilir gelmiyor. en guzeli alternatif ev ici saklama yollari fakat simdilik ne yazik ki altinlar ve dovizler kasada duruyor, senelik 200-300 ufak kasa tutuyor yani.


  • mavicorap  (28.10.18 21:26:10) 
Eski evden taşınırken evdeki sabit kasanın anahtarını kaybettiğimizi fark ettik. Kasa da şu antep çelik kasalardan, çağırdığımız usta abartmıyorum 15 dakikada açtı kasayı, o da etraf kirlenmesin diye özene bezene çalıştığından yoksa tik tik hemen açıyordu adam. Sabit olmayan internetten sipariş verebileceğiniz basit kasaları ise en basitinden zaten kilime sarıp götürüyorlar.

Banka kiralık kasaların küçük boyları senelik 250-300 lira civarında... Diğer yandan, bir banka müfettişi olarak söylüyorum, banka kasaları da sanıldığı kadar güvenli değiller. En basitinden kiralık kasa sözleşmesini okursanız, bankanın kiralık kasada sorumluluktan kaçındığını görürsünüz. Kiralık kasa edinirseniz, en azından ayda bir uğrayıp içeriğini kontrol etmeniz faydanıza olacaktır.
  • koskoca kirpi  (28.10.18 21:59:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.