[]

usb flash bellekten ne beklersiniz?

bir usb flash bellekten tasarım açısından beklentileriniz ne olur?

ele uygunluk (zorlanmadan takılıp çıkarılabilmesi),
kapağının olup olmaması,
arkasında/yanında anahtarlık girişi olup olmaması gibi bir çok ayrıntıyı yazabilirsiniz.

teşekkürler.

 
kapağının olup da kaybolmaması ya da içine doğru katlanıp ucunun gizlenmesi en birincil aradığım özellik. sonracıma anahtarlığa takılabilsin ya da uzun bir ipe tutturulabilsin, ve o tutturulabilen kısmı kopmasın kırılmasın.


  • cedric  (14.03.10 23:36:15 ~ 23:36:47) 
kapağı çıksın ama gövdeye bağlı kalsın. ama çok sağlam olsun kopmasın. mümkünse bir cihaza bağlandığında bir led yansın ve veri alışverişi sırasında yansın sönsün.

köşeli hatları olmasın, kibar yuvarlatılmış köşelere sahip olsun, mümkün olduğunda ince olsun.
  • kimlanbu  (14.03.10 23:37:12) 
kapağı olmasın kesinlikle ve ledi olsun.


  • layer26  (14.03.10 23:38:21) 
ayrıca anahtarlık olarak da kullanıalcaksa şekilli bir şeyler de oalbilir. anahatarlık oalrak anlamı olan... mesela mikili usb : P sürat teknesi şeklidne usb. köpek balığı şeklinde usb. kuyruğu kapak olsun mesela kuyruk çıkınca usb kafası çıksın. ya tam entasçı olacak adammışım harcanıyorum mühendislikte yaa : ((


  • cedric  (14.03.10 23:38:24) 
en önemlisi alt alta ya da yan yana iki usb girişine aynısından bir tane daha rahatça girebilmeli, eğilip bükülmemeli.


  • meta  (14.03.10 23:45:46) 
Sustalı bıçak gibi bir model olsun. öyle yaylı falan değil; minik bir düğmeyi ittirerek ucunu dışarı çıkartalım. üzerinde bir klipsi, olmazsa yaylı kancası olsun, anahtarlık ya da iplik-miplik falan ne istiyorsak ona tutturabilelim.


  • trawmatolog  (15.03.10 00:44:10) 
usb deliğine girebilecek bir çıkıntısı olsun. epey önemli galiba bu.


  • xeuszt  (15.03.10 01:29:09) 
Parmak izini tanıma özelliği olsun. Tam sayılmaz belki ama tasarıma giriyor kısmen.

Aksesuar olarak kıçına küçük bir fan iliştirilebilir. ''Çok canavar çalıştığı için soğutmak zorunda kalıyoruz mereti'' imajı yaratılabilir. Kulaklık girişi falanda konabilir. Mp3 player süsü verip ürüne yine artı bir değer daha kazandırılabilir.

Şaka bir yana pusula konsa hiç fena olmaz.
  • anyhow  (15.03.10 01:35:22) 
benim twinmost wardı kalınlığı milimle boyuda 3.5-4 cm idi. kağıt gibi ince kaybolamaya müsait birşeydi işte. plastikti eğer bunun alimunyum kaplısı olsa deli gibi herkes ondan alırdı eminim. piny markası (yamulmuyorsam) onda da öyle bi model var.
neyse,yazma hızı çok önemli.

  • dieselsingle2  (15.03.10 01:41:25) 
anahtarliga baglanan kismi plastik olmasin, metal olsun.

bir de pek tasarimla ilgili degil fakat, yazmaya karsi koruma saglayan bir dugmesi olmasi onemli.
  • murdoc  (15.03.10 08:23:51) 
bluetooth'lu olsun
(bkz: everything is better with bluetooth)

  • sourlemonade  (15.03.10 08:38:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.