[]

Erkekte saat meselesi

1- sevgili hanımlar, erkekte saate dikkat ediyor musunuz?

2- arkadaşlar, bir saatin çakma olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz. Ben sadece içindeki küçük kadranlardaki okların aynı yönü göstermesinden hareketle anlayabiliyorum. Başka yöntem var mı?


 
1- Ediyorlar genel olarak, kesin bilgi.


  • stavro  (26.10.18 13:54:17) 
2: profile bakıyoruz hocam. adam kolunda rolexle gezip "internetim bitti" diyorsa o saat çakmadır. yine armani saatle geziyor, menüde soldan çok sağ tarafa bakıyorsa saat yine sahtedir. 3 kuruşluk adam 5 kuruşluk saat takamaz.


  • Tears of Devil  (26.10.18 14:09:21) 
herhangi bir markayı ayırt etme yetim yok. ayakkabı bile ben sahteyim diye bağırmıyorsa ayırt edemem ( 4 çubuklu adidaslar dışında).


  • denef  (26.10.18 14:23:52 ~ 14:25:30) 
1. hayır
2. saatin markasını ya da sahte olduğunu anlamam için incelemem gerekir, hiçbi saati o kadar incelemem.

  • muslugubozukhayrat  (26.10.18 18:29:53) 
teknolojiye olan merakimdan dolayi, akilli saat takan kadin erkek herkesin saatine bakarim, genelde turkiye'de ozelliklerini bilmeden takildigi icin, uhu, genelde takaninki orijinal de olsa hayal kirikligi oluyor, zaten cok az insan akilli saat/bant, aktivite bilekligi kavramindan haberdar, yani saat ile takan arasinda kultur farki oluyor resmen.
onun disinda gercek saat takan veya takmayan diye ayirt ediyorum insanlari, yani moda markasi saat takanlarla, garip gurup cin mali saatler takanlar ile gercek saat markalarinin saatlerini takanlari bir tutamam, fakat anlasildigi uzere bu parayla degil kisisel tercihle ilgili bir durum, yoksa su anda bes para etmez ama cok pahaliya satilan moda markalarinin saatleri de var, hala niye varlar cozebilmis degilim.

  • mavicorap  (26.10.18 20:32:49) 
1 - hanım kişi değilim ama kadın erkek ayırmadan insanlar saat takıyorsa, şöyle bir göz ucuyla bakıyorum.

2 - göz ucuyla bakarken çakma olduğunu anlayamam ama eğer akıllı saat değilse, "saat" markası olmasını önemsiyorum. saat markası derken, saat üreticisi olmasını kastediyorum. armani, gucci diye saat mi olur allasen? saat dediğin, omega, seiko, longines, zenith ve benzeri olur. rolex de bir saat üreticisi olmakla birlikte kullanıcılarını "gösterişçi" bulduğumdan, tersleniyorum.
  • fever  (27.10.18 00:18:10) 
Saat incelik işidir, markası-mekanizması-bakımı-korunumu...

Telefondan bakıyom ben yaa diyen adam/kadın ne anlar saatten incelikten...

not:seikospor
  • binder dandet  (27.10.18 17:11:11 ~ 17:11:35) 
@Tears of Devil,

Altında BMW'ler Mercedes'ler olup da "kontörüm bitti" diye gezinen BİNLERCE DANSÖZ VAR. Profil pek işe yaramıyor yani.
  • pulsartgr  (27.10.18 17:35:44) 
1. saatin markası önemli değil. ilk dikkat ettiğim şey de değil. ama bakarsam da rengi, tipi falan dikkatimi çeker anca.
2. anlamıyorum çünkü dikkat etmiyorum.

  • kronik  (28.10.18 13:34:33) 
saate değil genel olarak herşeye bakarlar, paran varsa sonra kişilik vs ona bakarlar. Saatin kaliteli bir taklitse, sahte olup olmadığını saatçiler bile anlayamıyor çoğu zaman


  • captainmrg  (28.10.18 13:50:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.