[]

Amazon Kindle Iade

Merhaba

USA amazon sitesinden kindle için kitap satın alsam iade etme şansım var mı kitabi beğenmezsem? Trde yaşıyorum

Teşekkürler

 
You may be able to return books and comics that you bought from the Kindle Store for a refund. We will consider your return if we receive your request within seven days of the date of purchase.

7 gün içinde
  • sutlu nescafe  (26.10.18 13:23:59) 
consider diyor yani her kitabi iade etmeme gibi bir durum var sanirim.yanlış mı anlıyorum?


  • Mehmet Ersoz  (26.10.18 13:25:50) 
Amazon böyle bir şey dediyse itibarına gölge düşürür iade etmemek. Sizin kitapları alıp alıp kopyalayarak irc clientlarına yükleyen allahsız bir iflah olmaz olduğunuza kanaat getirmedilerse kabul ederler.

Ayarcı mode on

Comic bir çizgi roman çizm ekolüdür. Graphic novel yazmalılardı. En meşhur ekol olduğundan jenerik olmuş. Cıkcıkcıkcık, amazon.

Ayarcı mode off
  • farabi  (26.10.18 13:35:58) 
bende öyle anladım.


  • sutlu nescafe  (26.10.18 14:04:48) 
udemy mesela iade ettirmiyor belirli sayidan sonra. hatta hesabi kapiyor.

yani alayim istediğim kadar beğenmediklerimi iade edeyime bazi firmalar izin vermiyor. o nedenle sordum
  • Mehmet Ersoz  (26.10.18 14:12:40 ~ 14:12:54) 
Benim yeğenim geçen Kindle’ımdan bir kitap satın almıştı ve hepsini %100 okumuş göstermesine rağmen bir saat içinde iade ettim. Amazon kindle refund yazarsan ya da kindle sayfasında satın alınanlar kısmından bakarsan refund bulursjn


  • cemallamec  (26.10.18 15:13:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.