[]

kavuşacak sevgililere tatil mekanı önerileri (pas geçme, oku lütfen)

(evet, bir kez daha açıyorum duyuruyu)

canım duyurucular önerilerinize fena halde ihtiyacım var.

sevgilimle 8 aydır ayrıyız ve 3 ay daha ayrı kalacağız, o yurt dışında. temmuz ortası o gelir gelmez tatile gitmeyi planlıyoruz.

evet gideceğiz de peki NEREYE?

4 yıldır beraberiz bu ilk tatilimiz olacak. Üstelik sonrasında o bi de askere gidecek :( anla be işte duyurucu çok özel, çok önemli, çok anlamlı bu tatil bizim için. bunun hayali ile yaşıyoruz.

açıklamalar;

5 yıldızlı oteller, hepsi içindeler, büyük büyük tesisler, devasa yüzme havuzları animasyonlar vs. kesinlikle bize göre değil. "kendine özgü olan" yerleri tercih ediyoruz.. bungalov olur mesela.. ege - akdeniz de bir yer istiyoruz. ben egeyi neredeyse avucumun içi gibi biliyorum ama hiç gitmediğim bi yere gitmek istiyorum bende bu sefer.

mesela akdenizde şuraya gitmiştim www.theshambala.com (burayı incelerseniz nasıl bir atmosfer istediğimi anlarsınız pas geçmeyin derim..)

lakin ilk kez gidilecek bir yer olması önemli bizim için. o yüzden shambala tadında bi yer, buna benzeyen bir mekan harika olabilir;

her şeyi yapmak istiyoruz; su parklarına da gidelim o beldede olan.. rakı balık da yapalım çok kalabalık tıkış olmayan restaurantlarda.. tekne turuna da çıkalım en güzel koylara.. gece bir bara gidip gerçekten eğlenip kusalım sonra yollarda(içmiyoruz da ikimizde)kumsalda sızalım, güneşin doğuşunu görelim gidip uyuyalım sonra yine otelde :)


demem o ki rüya gibi bir tatil istiyoruz ama mesela kuşadası olmaz bodrum merkez olmaz.. didim, ayvalık olmaz.. fethiye ölüdeniz filan güzel ama temmuz ortası çok fenadır.. foça bayabilir.. çeşme çok pahalı.. antalya çok sıcak denizi de güzel değil.. olimpos filan ıhh..

denizin güzelliği de oldukça önemli açıkçası.

böle biraz yunanistan havası biraz italya havası veren, motorsiklet kiralayıp gezebileceğimiz, yolda gördüğümüz ormanlıklarda durup piknik yapabileceğimiz etrafımızın vıcık vıcık tatilcilerle dolu olmayacağı bir 10 günün hayaliyle yandık tutuştuk.. kaldığımız mekan da güzel olsa tabii.. nefis kahvaltılar verse... güleryüzlü olsalar.. sahipleri kafa dengi olsa içten sıcak.. otel gibi ruhsuz bir mekan olmasa.

çok yer gezdim ama otelde kalma durumum pek olmadı o yüzden bilemiyorum.. lütfen kendinizi benim yerime koyun..

sessiz sedasız odaya kapanmak tribimiz yok, tam tersi dolu dolu yaşamak istiyoruz hem geride kalan 11 ayın acısı hem de bizi bekleyen 15 ayın acısı bu 10 günde her şeyi yapmak istiyoruz.. öle bi yer olsun ki pişman olmayalım seçtiğimize. ömrümüzce unutmayalım.


çok heveslendik işte anla be duyurucu..

erken rezarvasyon yaptırmak gibi şeyler çok önemli o yüzden şimdi soruyorum. fazla paramız olmayacak bu tatil için. şu sıralar para biriktiriyoruz en azından kalınacak yeri şimdiden ayarlarsak indirimlerden yararlanırız diye düşündük böylece gönlümüzce harcarız yer içeriz gezeriz tatil zamanı.

sevgili bu işi tamamen bana pasladı. her şeyi ile sorumluluk benim. lütfen mahçup olmama izin verme duyurucu.. Geçmişte bir Şirince maceramız var daha önce gidip beğendim diye 2 günlüğüne sevdicekle gitmiştik valla çok mutsuz olduk orda.

mekanların adlarını ya da linklerini veren olursa tadından yenmez bugün duyuru :)

modlardan ricam, en azından bugün biraz yukarda kalırsa gözden kaçmasın belki cevaplayacak çok kişi vardır :)


edit: önceki duyurumda Kaş ağırlıklı cevaplar geldi. Kaş a hiç gitmedik ikimizde. Ama orası da bana böle Bodrum merkez gibi kalabalık fazla turistik ve farklı mekan alternatifi sunmayacak bir yer gibi geliyor.. yanılıyorsam düzeltin :)

 
amerikaya giden sevgilin değil miydi ? hani şüphe duyuyodun sevgilinden ?


  • sert yerden yavas  (14.03.10 20:49:06) 
ahaha. ne çabuk geçti 8 ay öyle. ama geri gidecekse gittikten 1 ay sonra falan aşırı tartışma yaşarsınız demedi deme sakın:)
ve yine kaş diyorum. bence kaş a git süper yer. şelalesi falan filan gerçekten çok hoş bi yer. inş. eylül ayında sevdiceğim geldiğinde gidicem.

  • sert yerden yavas  (14.03.10 21:04:07 ~ 21:04:44) 
ahahahahaha evet evet o @sert yerden.. şüphelerim gereksizmiş, ilk gidişinin verdiği kaygıymış onlar..

sende gönder 1 yıllığına sevgilini abd ye veya x ülkeye ve istediğin kadar güven yine de bir "lan ?" olursun... bende oldu ya da sizleri bilmiyorum.. ayrıca bin yıl oldu nası hatırladın yahu valla bravo :)
  • medre  (14.03.10 21:05:19) 
sende gönder diyosun da, sevgilim 1 yıl da bi geliyo belçikadan ? en son ocak ayında geldi işte. hatta evlenme teklifi etmiştim sözlenmiştik vs. vurursa gol olur'du nick im. sende yardımcı olmuştun sanırım. yamuluyor da olabilirim:) bende senin gibiyim merak etme yalnız değilsin. ayrıca kaş önerimi unutma sakın.


  • sert yerden yavas  (14.03.10 21:13:12) 
kamp falan diyorsanız domuz çukuru diye bir koy var ona bir bakın. bir de benim eski kız arkadaşımla adrasan'a gitme planlarım vardı oraya da bir bak güzel bir beldeye benziyordu


  • argent dawn  (14.03.10 21:16:59) 
mutlaka biliyosunuzdur da ben gene de söyleyeyim dedim, burda baya hoş yerler var:
www.smallhotels.com.tr

özellikle biz şurada 2 kez rüya gibi tatil geçirdik, tavsiye ederim:
mehtappansiyon.com
gerçi bazı yönlerden isteklerinize uymayabilir ama yine de incelemenizde fayda var, belki birkaç yerle birleştirilebilir, detay isterseniz gönderebilirim.
bunun dışında göcek, akyaka, fethiye yanıklar köyü, bafa gölü, datça, marmaris de önereceğim yerler arasında. spesifik bir yer bilmiyorum ama bi kez daha okuyunca sanki size ida, assos gibi kuzey ege tarafları daha çok uyar gibi geldi.
  • libera  (14.03.10 22:01:59 ~ 22:19:35) 
takrar kabak koyuna ya da kelebeklere gidin. Orda birkaç gün kalıp kalkan ve kaşa gidin. Kaşta simena kaleköye gidin.


  • nightwalkerg  (14.03.10 22:36:21) 
gocek civarinda haftalik tekne turlari var, mavi yolculuk gibi, oralara bakin derim, ucuz da oluyor bildigim kadariyla,

deniz ve siz.
  • prdeay  (15.03.10 00:20:13) 
unutmadan turunç'a da bir göz atın diyorum marmarisin iki koy yanı oluyor kendi muhteşem bir yerdir


  • argent dawn  (15.03.10 00:49:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.