[]

mom's pizzeria açsak tutar mı?

İtalyan pizzası değil ama has ekmek hamurundan kapkalın bol malzemeli ''ANA'' pizzası satılacak.

Böyle tek dilim doyuracak insanı. Kaşarı has muratbey olacak, dilimine 100 gram kaşar düşecek.

Sucuk salam bol olacak. Dilim ele alındığında tuğla gibi eli yere itecek.

İçecek olarak kefir, şalgam vb içecekler sunulacak.


Ya hu hep böyle fikirler küçümsenir ama biri denese sanki çok çok iyi iş yapar be?

 
1.bp.blogspot.com
bundan mı knk?

  • Tears of Devil  (23.10.18 22:49:05) 
Hamur boyutunu seçime bağlı bırakırsanız tutar. Bizim burada iki tane pizzacı var. Diğer zincir pizzacıların aksine bol malzeme ve gerçek dana eti kullanıyorlar. Büyük boy pizzalar 35, orta boylar 26, küçük boylar da 20 tl civarında. bu tür fiyatlar civarına tutturabilirseniz siz de başarılı olursunuz, neden olmasın. Ama en önemli şeylerden biri bence yemeksepeti'ne kaydolmak ve yüksek puan almak. yemeksepeti'nin keseceği pay yüzünden pek kârınız kalmasa da adınızın duyulmasını ve çevrede bilinmesini sağlayacaktır. iyi mi bilinir kötü mü o teslimat kalitenize kalmış tabii.


  • hitokiri kenshin  (23.10.18 22:49:32) 
Tutar valla açın. İtalyan pizasıymış falan hikaye. Bol malzemeli anne pizzası her türlü giderlidir.


  • eazy  (23.10.18 22:54:38) 
abi millet pizzadan falan anlamıyor zaten, ucuz pizzayı daya, çiğneyebildikleri sürece yeter.

bu arada bende daha iyi fikir var ama söylemem, pizza piyasası doymaya yaklaşmaya başladı artık.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (23.10.18 23:02:10 ~ 23:05:41) 
bence tutar. zincir pizzacılardaki de bildiğimiz italyan değil zaten saçma sapan şeyler.

@proletarier calzone mu :D
  • mattiadestro  (23.10.18 23:55:22) 
Malzemeleri A101’den alıp, youtube kanalına da video yüklersen tutar.


  • malheiros  (24.10.18 00:45:46) 
efso olur. franchise verirsin. ciddiyim.


  • groove  (24.10.18 01:05:57) 
İtalyan olmayan bir pizza pizza değil pidedir. Ama tutar.


  • suicides underground  (24.10.18 09:04:18) 
şimdi o anne pizzasını elinden bırak papa johnsu ara bi tane kanka pizza söyle. o gelenden yap sat. pizza duayeniyim yediğim en iyi pizza burada. benim annem pizza yapıyor olmuyor. dediğin gibi kalın olunca kekten bi farkı kalmıyor. her şey yeterli olmalı fazla veya az değil, mesela little ceasers ekmeği çok incedir doyurmaz. pizzahut gibi pizzanın üzerine barbekü sosu dökmeyi teklif eden yerlerden arkadaşımın söylemesi dışında 1 kere bile yemedim. bak beni dinle en iyi pizza papa johnsta. buraya benzetirsen tutar.


  • tabii lan manyak mısın  (24.10.18 09:45:59) 
kaşarla yaparsanız tutmaz
mozarella olur.

onun dışında benlik değil ben ince hamur seviyorum ama amerikan pizzası sevenler sevebilir. tutma ihtimali var yani her türlü. ama no kaşar please :D
  • interview with the vampire  (24.10.18 09:50:27 ~ 09:50:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.