[]

kefir sorusu

selam romalılar,

kefir yapayım evde dedim ama olmadı.
marketten alıyorum. sizce markette satılan kefirler faideli mi ?

kimisi boşuna marketten satılanı almayın diyor. evde kefir yapan arkadaşlarımın tamamı zehirlendi yada ishal oldu.

doktor bağışıklık sistemi için kefir iç demişti.

iyi geceler.

 
Migros /kefirzadem mi kefirdanem mi ne var. Onu alın.


  • kisa  (23.10.18 22:12:49) 
Nasi yapiyosunuz ki kefiri? Cok basit aslinda zehirlenene de hic rastlamadim, sonucta peynir mayalamiyorsunuz - o tehlikeli. Bence markette islenmis urun almayin.


  • superfluid  (23.10.18 22:14:49) 
superfluid +1

nasıl başardınız evde kefirle zehirlenmeyi yahu? çok mu beklettiniz, sütünüz ya da mayanızda mmı sorun vardı? yoksa biz evde yapıyorduk bir şey olmuyordu.
  • ruh i tibbiye  (23.10.18 22:19:03) 
merketten kuru maya aldım, iki litre süte koydum. öyle yani.


  • kulustur  (23.10.18 22:26:38) 
yıllardır evde kefir yaparım, kefirden zehirlenmeyi ilk defa duyuyorum, istisnai örnekleri genelmiş gibi kabul etmeyin bence, maya bulursanız evde kefir yapmak çok basit ve daha sağlıklı.


  • gezegen olan pluton  (23.10.18 23:12:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.