[]

mirc zurna'da buzlar prensi nickli biri var mıydı?

geçen ortamda mirc konusu açılınca aklıma geldi, zurna'da buzlar prensi nick'li ünlü bir kullanıcı vardı diye hatırladım ama etrafımdakiler hatırlamadı. siz hatırlıyor musunuz? başka kanalda mıydı yoksa, ya da tamamen karıştırdım mı bilmiyorum. ünlü bir tipti, "voo buzlar prensi yazdıı" diyorduk, o yüzden bilirsiniz belki dedim.




 
abi tonla server vardı, tonla da zurna dolayısıyla...


  • passion rules the game  (23.10.18 16:41:20) 
@passion rules the game, nasıl ya, zurna dediğin "evrensel" bir kanal değil miydi? her server'ın kendi zurnası mı oluyordu?


  • Bruce  (23.10.18 16:43:49) 
benim takıldığım serverler

adanet, raksnet, sonra superonline

bunun dışında da arkadaşın dediği gibin binlerce server vardı.

hepsinin de ayrı kanalları.
  • killerbee  (23.10.18 16:45:58) 
İlk zurna dalnet'teki zurnaydı. Diğerleri sonradan çıkanlar.Kurucusu da kelaynak'tı.


  • odiilde  (23.10.18 16:55:24) 
Vay arkadaş, yıllar sonra aydınlandım. Bi hayal kırıklığına uğramadım değil...


  • Bruce  (23.10.18 16:58:25) 
Sanki vardı gibi hatırlıyorum.


  • testis agrisi  (23.10.18 17:41:39) 
Undernette de zurna vardi, birde bunlar gibi zurna.net vardı yani server zurna kanal da zurna acilirdi direk


  • eja  (23.10.18 18:48:29) 
Bir yerlerde yeni mirc sunucusu açıldığında hemen gaza gelip zurna kanalını açar, operator olmaya çalışırdık. Hey gidi.


  • quaker  (23.10.18 20:08:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.