[]

2. el arac alırken....

servise gostermek bize arac hakkında herseyi soyler mi..yoksa extradan bide ustaya mi danısmalı. ozellikle tiptronik araba alırken sanzumanda sorun olup olmadıgını servis soyler mi?




 
servis işini düzgün yapan yetkili bir servisse, alacağınız ekspertiz raporunda aracın tüm kusurları belirtilir. ancak tüm yetkili servisler malesef 100% güvenilir olmuyor, tamamıyla servis elemanının tecrübesi, sizin - aracın sahibinin servisle olan ilişkileri ve biraz da şansla alakalı.

her ustanın da otomobilin tüm kısımları hakkında süpersonik bilgi sahibi olmasını da beklemeyin ayrıca.
  • carliston  (14.03.10 16:07:52) 
eğer istanbuldaysanız. reno falan da alıcaksanız güngören'de zenginli otomotiv var öneririm.


  • sert yerden yavas  (14.03.10 16:29:34) 
kesinlikle güvendiğiniz bir ustaya götürün. daha geçenlerde arkadaşımın başına geldi, 2008 yılında sıfır aldığı aracı satarken, aslında aracın servis tarafından tamir ettirilip 0 diye kendisine satıldığını öğrendi. arkadaşım aracı satmak için sahibinden.com'a ilan vermiş, bir alıcı ile buluşmuşlar ve birlikte alıcının tanıdığı bir ustaya gitmişler, o usta araçta 3 parça boya olduğunu söylemiş, bizimki de aracı 0 aldığı için ve kaza vs de yapmadığı için aracı bir de kendi ustasına götürmüş, onun da söylediği 3 parçada boya var, 2 kapı ve sol çamurluk çizik yüzünden elden geçmiş, astar atıp üstünü boyamışlar. arkadaşım servise gitti, servis olayı kabul etti. arkadaşıma şöyle bir teklifte bulunmuşlar, aracın ikinci eli diyelim 33000 lira, bu çizik yüzünden fiyat düşecek, diyelim alıcı 31000 vermek isteyecek, işte o aradaki zararı karşılayalım demişler.
böyle servislerin olduğu ülkede, siz tanıdığınız, güvendiğiniz bir ustaya götürün. ankaradaysanız, size bir ustanın numarasını verebilirim.

  • marcelorios  (14.03.10 16:31:51 ~ 16:34:53) 
tesekkurler istanbuldayim aracta vw olucak..


  • bluewhale  (14.03.10 16:46:52) 
vw alacaksan ve biraz maliyete katlanırım yeterki kafam rahat olsun diyorsan dod da tam anlamıyla bir ekspertiz yaptırabilirsin, yanılmıyorsam 350 lira civarında bir maliyetli oluyor ama kontrol edilmedik nokta bırakmıyorlar.


  • thy serpent  (14.03.10 18:40:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.