[]

kilomdaki oynamalar

atıyorum 90 kilodayken sağlıklı ve düşük kalorili besleniyorum,

Ertesi gün tartıldığımda 92 kilo görüyorum.

Moralim bozuluyor, bir orta pizza atıyorum, normal besleniyorum

ertesi gün 89 görüyorum.

Beslenmemim yanında bol su içiyorum, sebze ağırlıklı besleniyorum. Ama arada kaçırıp adana da gümlettiğim oluyor.

Bu dengesizlik niyedir? tartı xiaomi'nin son teknoloji tartısı.O konuda sıkıntı yok yani.

 
Un şeker tuzu bırakıp haftada 5 gün spor kıyafetlerle koşup güzel bir ter atılarak zayıflamayacak biri yok.


  • musmus  (23.10.18 11:22:26) 
Bir kere hergün tartılmanız saçma, vucudun su tutması ödem yapması her gün değişebilir.

Ayıptır söylemesi tuvalete çıktığında 2 kilo ağırlık kaybeden insanlar var, o bile fark ettirir yani.

Hesap basit, düşük kalorili sağlıklı beslenip gram gram vereceksiniz. Günlük hatta haftalık değişimi fark etmek çok zor sağlıklı kilo vermede.

"Haftada x kilo vermek" tamamen su kaybı ve mutlaka geri alınacak kilodur. Kiloyu bir günde/haftada/ayda almadınız ki o kadar kısa sürede veresiniz.
  • John Bloor  (23.10.18 11:22:51) 
Bir ufak şişe su yarım kilodur, bu bile tartıyı etkiler. Günde 2-4 kg arası su içer, 1 ila 3 kg arası da yemek yersiniz.


  • farabi  (23.10.18 11:24:24) 
bir günde 2 kilo almak imkansız.

vücudun su tutuyor.

madem formuna dikkat ediyorsun bunun moralini bozmasını önle.
  • killerbee  (23.10.18 11:25:57) 
Kilo vermek böyle bir şey değil. Sık sık tartılma. Sağlıklı ve kilo vermene uygun kaloride beslenirsen kilo değişimin şöyle olacaktır: 90-92-91-93-90-88-89-87 gibi atıyorum tamamen. Totalde 3 kilo vermiş oluyorsunuz ama her gün tartılırsanız kilo aldığınızı sanıyorsunuz bazen.


  • necron  (23.10.18 12:07:44) 
Hergun yemek yiyor ve Tuvalete gidiyorsunuzdur. Yiyince çok gümrük işleminden sonra da az cikiyordur kilonuz.


  • scorpion37  (23.10.18 13:29:42) 
her gün aynı ritimde tarttılarak 365 gün kilo değişimimi tutmuştum. bazı günler moral bozucu olabiliyordu. o yüzden 2-3 günde bir tartılmak en doğrusu. hatta bazen korumaya girer vücut ve kilo veremezsiniz. bu durumda tartılmayı haftada 1 yapmak lazım. bu aralar 5 günde bir tartılıyorum misal en az sinir bozucu bu oluyor. hedefinin +- 1 i ise sorun yok.


  • ozdek  (23.10.18 16:28:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.