[]

doktora çalışması ve ben

arkadaşlar ben bi hocaya doktora için başvurdum, kabul etti, bana doktora için konu da gönderdi.cevap yazacağım, karar veremedim daha.
çünkü ben bu çalışma da kullanılacak cihazların falan %30 unu biliyorum ve daha önce kullandım. hocanın yazdığı bazı cihazları hiç görmedim bile.

benim sorunum, yüksek lisansta danışman hocam bana hiç yardımcı olmadı, cihazların kullanma kılavuzlarını verdi, sen yaparsın dedi, gitti. bir şekilde üretim yapıp, ölçümleri aldım ama çok zor süreç oldu benim için yani. diğer arkadaşlarım vardı mesela hocaları tek tek okuyacakları makaleleri bile vermişti.

şimdi yabancı hoca olduğu için endişeleniyorum ve düşündükçe de korkmaya başladım. çok fazla doktora yapan arkadaşımda çevremde yok, bi kaçına sordum, hocan tabi ki gösterir falan dediler. bu hoca en azından ilk başlarda benimle birlikte çalışacak mı, yoksa başıboş bırakır mı?

 
Doktoroda genelde başıboş bırakıyolar ama hocanın öğrencilerine ulaşabilirsen onlara sor. Sonuçta bi ekip olarak birbirinize destek olursunuz bi yandan.

Bence risk alman iyi olur, en azından denemedim demezsin.
  • lcha  (23.10.18 10:21:30) 
Abi ben senin alaninda calismiyorum ama soruyu sorarken hangi okul hangi bölüm vs yazarsan daha gercekci yanitlar alirsin diye düşünüyorum.


  • her giriste sifresini unutan adam  (23.10.18 11:45:09) 
sen kendin yapacakmış gibi ayarla bence kendini hoca ne kadar destek olursa o kadar kar,
öyle seninle ilgilenicek hoca bulmak zor cidden.

  • dedim dedim de kime dedim  (23.10.18 13:21:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.