[]

Bedelli askerlik sağlık sorunu nedeniyle erteleme

esansiyel tremor ve vertigodan 1 sene erteleme verdiler. Seneye tekrar muayene olmaya gittiğimde başka bir doktor senin birşeyin yok hadi askere diyebilir değil mi? bedelliden vazgeçip parayı geri alayım diyorum ama tırsıyorum. seneye askere yollamaya kalkarlarsa bedelli askerlik hakkım yanacak. ne yapayım bilemedim.




 
doktor her şeyi diyebilir o an. tahminim bikaç kontrol sonrası muaf edilirsin.

fakat riske atmamak adına bence bu bedellide işlemlerini tamamla ve git. (bildiğim kadarı ile yine de kullanabiliyorsun bedelli hakkını, bunu sordun mu?)
  • kablelvuku  (23.10.18 09:48:24) 
Erteleme vermiş, askerlikten muaf etmemiş. 1 sene sonra sağlam görürse gönderirler, devam ediyorsa muaf edebilirler. geçmiş olsun


  • teknikekip  (23.10.18 09:49:10) 
sordum onu, bu sene için erteleme verse dahi parayı çekmediğim müddetçe seneye yine bedelliden faydalanabiliyorum. şimdi benim paraya ihtiyacım olduğundan tereddütte kaldım. zaten eninde sonunda muaf olacaksam eğer bedelliden vazgeçip parayı geri alayım diyorum. ama işte oldu ya seneye farklı bir görüşteki doktor geldi birşeyin yok dedi o zaman ortada kalırım.
ek olarak ben zaten askerliğe gideyim diyordum ama sağlık ocağında doktor seni askere almazlar diyince lan madem almayacaklar para boşuna gitmesin modundayım şuanda.

  • rahmi pinkfloydoglu  (23.10.18 09:51:11) 
@teknikekip
abi bu hastalığın tedavisi yok. avuç avuç ilaç içsem bile iyileşmeyecek.

  • rahmi pinkfloydoglu  (23.10.18 09:51:52) 
@rahmi pinkfloydoglu

bu onların umurunda değil ne yazık ki. ben de hiç geçmeyecek bir hastalık yaşıyorum. engelli raporunu 2 senelik verdiler ilk seferde. ikinci defa gidip süresiz almayı ümit ediyorum.
  • teknikekip  (23.10.18 10:02:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.