[]

Bu mevsimde karadeniz

haftaya karadeniz turu(samsun'dan batuma kadar) yapmayı düşünüyoruz. Bu mevsimde doğru bir tercih olur mu sizce?




 
Ayni rotaya gitmek istiyorum yillardir. Kiskandim..

Kasimin ortasina kadar gidilebilir bence. Ondan sonrada gidilir de; yagmurdan, kardan istenildigi gibi gezilemeyebilir.

Simdiden iyi eglenceler.
  • bir3iki7  (23.10.18 10:36:15) 
hava karardıktan sonra çok soğuk olur. özellikle yüksek kesimler.
tedbirli gidin. yaz aylarında bile çok soğuk oluyor.

eğer soğuktan yana bir derdiniz olmazsa sakin sessiz ve doğanın en güzel zamanıdır.
ama soğukla ufacık bile bir derdiniz varsa tekrar düşünün derim. yayla ayazı başka şeye benzemez.
  • teritori  (23.10.18 11:27:57) 
Yazdan daha güzel olur. Sadece temkinli gidin.


  • belkider  (23.10.18 13:51:25) 
Geçen yıl bu zamanlarda Artvin ve Batum civarındaydım, çok güzeldi, bir kaç kere yağmur yağdı ama öyle bir coğrafyada yağmur da ayrı güzel, özellikle Borçka Karagöl için mükemmel zamanlama, sonbaharın en güzel renkleri bugünlerde görülebilir.


  •   (23.10.18 15:12:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.