[]

7-8 senelik antidepresan kullanımını sonlandırdım

İki hafta oldu. Değişik ilaçlar. Son 4-5 senedir 150mg günde anafranil alıyodum.

Tuvalete neredeyse her gün çıkıyorum bu iyi yan.

Kötü yan. Hissediyorum. Hassasım çok. Ara ara dokunsalar ağlayacak gibi oluyorum. İçimde korkunç bir endişe ve bunun geitrdiği mutsuzluk var. Bir saniye bile geçmiyor. Tikler falan. He kullanırken yok muydu. Vardı. Bi tık daha etkisi fazla ama şu an. Arkadaşlarım beni dışlarsa, aileme vir şey olursa. Şuraya bak şuraya adım at falan.

Umarım geçecek.

İnşallah iyi olur.

Fikir ve yorumlarınız var mı. Varsa nelerdir.

Tşk.

 
Psikiyatrik ilaçlar birden bırakılmaz biliyorsun


  • herhaltibiliyoring  (23.10.18 00:16:51) 
doktor kontrolundeyse merak etmeyin herşey daha iyiye gidecektir. etkilerini mutlaka geri bildirim olarak doktorunuza iletin. düzeliyor,geçiyor. pozitif olmaya odaklanın başaracaksınız.


  • imnotsureabout  (23.10.18 00:29:32) 
3 yıllık kullanım sonucu bıraktığımda o 3 yıl içerisinde yaşayıp da "amaaan" dediğim her şeyin acısını çektim. Daha iaca yeni başladığımda biten bir ilişkimin dahi yasını tuttum. Yeniden hissetmek için bırakmıştım, tekrar şiir yazabilmek için. Lâkin şiir yazabilme yetimi kalıcı olarak almış galiba benden, 1 yıldır eski yazdıklarımın yanına yaklaşabilecek bir dize yazamadım.

2017 haziranında bıraktım en son yarım tablete düşürdüğüm Lustral dozumu. Pişman değilim. Sadece bu lanet ülkede yaşadığım için ara ara ihtiyaç duyuyorum hissizliğe, özellikle trafiğe çıktıysam (otomobil veya bisiklet, ikisi de aynı berbat stres). Onun dışında iyi ki bıraktım. Bu 15 ayda aşkı tekrar hissettim (hissettik diyebilirim, ne dediğimi anlamışsınızdır ;) :D ), sigarayı bıraktım (6 ayı geçti), kilo verdim. Bir daha kullanmayı şimdilik düşünmüyorum.
  • farabi  (23.10.18 03:27:10) 
Umarım kendi kararınızla ve birden bırakmamışsınızdır. 1 yıllık antidepresanda bile inanılmaz etkiliyorsa (kendi tecrübe ettiğim durum) 4-5 yıllık olanının etkisini hayal edemem.


  • monogram  (23.10.18 08:17:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.