[]

KOSGEB- parayi ne zaman veriyor?

Diyelim bir girisimcilik projemiz var.
KOSGEB'e gittik basvurduk, proje onaylandi.
Parayi once mi yatiriyorlar sen projeni hayata geciriyorsun,
Sen projeni hayata gecirdikten sonra mi yatiriyorlar?

Ben sonra veriliyor diye duydum da, baska bir arkadas degisti o dedi, emin olamadik.

Tesekkurler.

 
Bunu internetten araştırıp bulamayan adam iş kurmasın bir zahmet. batar.


  • binder dandet  (22.10.18 22:49:52 ~ 22:50:06) 
Kosgeb sana peşin oara vermiyor al iş kur diyerek. Neyse anlatıcaktım da öok üşendim.

Binder dandet +1
  • mahone  (22.10.18 23:44:12) 
kosgeb sen daha projeyi anlatırken parayı saymaya başlıyomuş abi, sonra hemen veriyomuş zaten. ama sen dükkanı açtıktan sonra hep beraber dükkana gelip 2 şer bardak çay içiyolarmış. bu soruların cevabı google'da veya kosgeb'deki temsilcinizde olmadığı için ben cevap verme gereği duydum. saygı göstermenizi diliyorum.

not: çayları tek şekerli verin.
  • Tears of Devil  (22.10.18 23:47:47) 
abi duyuruya cevabı da hemen vermiyoz işte. önce projen onaylansın, en son cevap vericez. şu an senin projeyi onaylamadık daha. çünkü çok saçma geldi bize.


  • Tears of Devil  (22.10.18 23:59:17) 
Eyvallah @tears of angel :)


  • damba  (23.10.18 00:04:42) 
önce girişimcilik kursunu alman gerekiyor. tabi kursu alabilirsen...


  • farrytikki2  (23.10.18 00:33:49) 
Allah’tan proje sahibine direkt linki atmadım. Siz minik bir çocukken ailenşz size güvenmedi diye mi bu tarz demotivasyonlara başvuruyorsunuz? Bırakın da ona KOS-GEB karar versin.


  • damba  (23.10.18 00:43:26) 
Önce kursu tamamlaman gerekiyor. Sonra neyse kısaca tüm yatırımı yapıyorsun. İş yerini kurarken ufak bir meblağ veriyorlar. Asıl büyük kısmı sen harcamayı yaptıktan en az 2 ay bazen 1sene sonra veriyorlar.

Başka bilgisi olan varsa dinlemekten memnuniyet duyarım
  • yemrem  (23.10.18 01:41:55) 
Uygulamalı girişimcilik eğitimi almanız gerekiyor önce. Sonra projenizle başvuruyorsunuz. Kabul edilince işi kuruyorsunuz. Bütün harcamaları banka üzerinden yapmanız gerekiyor. İkinci el ürün kabul edilmiyor. Size tanımlanan bir kullanıcı hesabı ile kosgeb sisteminde ödeme talebi oluşturuyorsunuz. Farklı farklı kalemler var. Dekont ve faturayı ilgili bölüme yüklüyorsunuz. Sonra o ödeme talebi ilgili kosgeb uzmanı tarafından onaylanıyor ya da bir eksiklik varsa revizyona açılıyor. Düzeltme yapıyorsunuz revizyona açıldıysa. Uzman onaylayınca ilgili kosgeb müdürlüğü de onaylanıp ankara merkezde ödeme sırasına alınıyor. Bir ayda da aldığınız oluyor on ayda da. Standart bir süresi yok.

Arkadaşımızın söylediği şeyi ben de duydum ama hiç mantıklı gelmedi bana.
  • Phoebe  (23.10.18 06:51:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.