[]

Eyt çıkar mı ?

Emeklilikte yaşa takılanlar için kanun çıkar mı ?

Biliyorsunuz malum kişi ne derse tersi oluyor
O yüzden hala umudum var

Keşke çıksa da iş yerlerindeki dinazorlar defolup gitse
Adamlar resmen ayak bağı.

 
çıkarsa çok dar kapsamlı çıkar. yani 1 sene kalmıştır yaşı doldurmasına onlara çıkar. tutup da 6-7 yıl kalanları emekli etmezler.


  • prasinos  (22.10.18 23:15:39) 
çıksa bile 55 yaşında emekli olanlara 800-1000 tl emekli maaşı bağlanırken 45 yaşında emekli olanlara daha komik rakamlar bağlanacağını düşünüyorum.

varsayalım çıktı ve insanlar emekli edildi, maaşlar bağlandı. sonuç ne mi olacak? tasarruf etmeye çalışan hazineye yeni bi yük binecek ve daha fazla tl basılmak zorunda kalınacak ve tl'nin değeri daha hızlı değer kaybına uğrayacak. insanlar aldıkları emekli maaşıyla zaten şu an geçinemezken daha kötü bi enflasyonla karşı karşıya kalacaklar.
  • johnnie w lker  (23.10.18 00:26:08) 
geçen iş yerine banka promosyonlarını konuşmak için leş, kokuşmuş bi sendikanın temsilcileri geldi. eyt konusu açıldı, bi kaç aya olumlu sonuçlanacak dediler. ama bu adamların temsilcisi oldukları sendika düşünülürse yalan atma ihtimalleri de az değil.


  • barankovan  (23.10.18 08:58:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.