[]

oto aksesuar

mevcut olarak araçta kasetçalar radyo var

istediklerim flashbellek destekli mp3 çalar
görüntülü park sensoru, arkadan kamera ile görüntü ekrana gelecek
görüntülü sesli navigasyon

bu üçünü tek bir cihazda toplayabilir miyim, misal mp3lü ekranlı birşey alıp park kamerasının görüntüsü ekranda görünsün, üstüne bir de navigasyon haritası ekranda olsa ne güzel. ama pek ihtimal vermiyorum tabi.

ilk ikisi olsa da olur. ne tür bir şeyler alınmalı

 
şimdi zaten hemen hemen bütün navigasyon aletleri mp3, divx vs oynatıyor. flashbellekte destekliyor.

park sensörü olarak sensörün çıkışını kulllanacak bir video in girişli navigasyon aleti var mıdır hiçbir fikrim yok. varsa elbette 3ünü birleştirebilirsin.

ayrıca video girişli park sensörü var. dealextreme'de görmüştüm. sensörün ekranının üzerinde video girişi vardı. oradan istediğin görüntüyü verebiliyorsun ama navigasyonu nasıl yaparsın bilemiyorum.
  • darknum  (14.03.10 15:06:11) 
Asus T91go netbook işini görebilir.

built-in gps var. ilgili programları kurarsın, canavar gibi olur.
görüntü işi için de wireless webcam kullanabilirsin.
mp3 ve flash bellek olayından bahsetmeye gerek yok herhalde.

aslında herhangi bi netbook'a usb gps modülü taksan da olur.
ama bu asus'ların ekranı hem dönüp katlanabiliyor hem de dokunmatik galiba.
  • cruor  (14.03.10 15:12:50) 
netbook tavsiyesi ilginç gerçekten, hem navigasyon cihazları hem de mp3 çalan teypler bu aralar hırsızların gözdesiymiş, ama netbooklar çakmaktan güç alabilecekler mi.

marka olarak navigasyon hangisi olabilir, uyduya bağlanmada sorun olmayan
  • efruz  (14.03.10 15:19:50) 
park sensörü yok ama diğer özellikleri taşıyan sadece bu var:

www.hepsiburada.com
  • copy paste  (14.03.10 17:43:45) 
piranha escalade kullanıyorum taş gibi alet. hatta bir ara denemek için dizi filan izliyordum.


  • darknum  (14.03.10 21:54:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.