[]

hata kimde? araba mı motor mu suçlu?

youtu.be




 
Tabii ki araba suçlu. Motorcunun tek suçu kasksız birini arkasına alması.


  • himmet dayi  (22.10.18 19:23:52) 
araba. şerit değiştirirken bile öyle çıkamazsın. park halindeyken yola bakmadan giriyor. üstüne karşı şeride geçmeye çalışıyor.
motor sadece dikkatsiz.

  • mind mischief  (22.10.18 19:24:40) 
yolda düz çizgi olmasına rağmen yani sollama yasak dolayısıyla u dönüşü de yasak.

sinyal vermeden u dönüşü yapıyor.

aynaya da bakmıyor.

araba suçlu, benim asıl anlamadığım motoru suçlu çıkartabilen arkadaşlar olması.

ha motor vurmuş olabilir o hızda ve o mesafede çok rahat kurtarırdı. o da motorcunun acemiliği.
  • killerbee  (22.10.18 19:28:45 ~ 19:29:46) 
yolda çift kesintisiz çizgi var. o şeritin olduğu yerden hiçbir şartta karşı yola ge-çe-mez-sin. Motorcu suçlu diyenler trafiğe çıkmasın sakın.


  • himmet dayi  (22.10.18 19:33:58) 
Motorcu çok acemiymiş ya. Otomobilci suçlu


  • Delay Fuze  (22.10.18 19:34:37) 
Araba U dönüşü yasak yerde u dönüşü yapıyor, kalkarken sinyalini vermiyor, aynasını kontrol etmiyor... hala motorcu suçlu diyen ehliyetini iade etsin, arabasını yaksın, bir dağ evinde tek başına yaşasın toplu taşıma dahi kullanmasın zira toplum hayatına uyum sağlayamamıştır.


  • farabi  (22.10.18 19:36:26) 
beni bağlamaz isterse kenyadan dönsün.

ben kuralları söylüyorum.

tamam sana soruyorum o zaman?

1 yoldaki düz çizginin anlamı nedir? ne işe yarar?

2 sinyal nedir? ne işe yarar?
  • killerbee  (22.10.18 19:36:29 ~ 19:38:12) 
@momento hakli. Gecen de benim basima geldi, dallamanin birine vurdum diyo ki sen haksizsin. Neymis kirmizida gecmisim. Isik kirmizi diye yerimizde mi duralim yani, di mi?


  • icim urperiyor  (22.10.18 19:47:25) 
İleri sürüş eğitimlerinde trafik kazalarında her zaman motosikletin suçlu olduğunu söylerler, malum kaporta bedenimiz. Tabii ki araba suçlu fakat eğitimli bir sürücü olsa arabanın arkasındaki kaçış noktasını çok rahat görebilirdi. Ama kask takmadığı için gram üzülmedim umarım azalarak biterler


  • mirty  (22.10.18 20:25:19) 
Kesinlikle araba suçlu. Medeni bir ülkede o yolda öyle karşı şerite geçemezsin ama muzlar ülkesinde yaşadığımız için birşey diyemiyorum.
Motorcuyu suçlamak istemiyorum ama insan biraz dikkatli olur. Hele ki Türkiye gibi trafik=kaos olan bir yerde motor kullanıyorsan.. Böyle tuymuna gidilmez. Biraz öngörülü olmak lazım. Araç harekete başladığında, motorcu en sondaki siyah aracın hizasında. Aşağı yukarı 30 metre mesafe var, o noktada bu mal yola fırlayabilir diye düşünüp hızını azaltması lazım. Ama motorcu aracı fark ettiğinde clio zaten burnunu karşı şeride çoktan sokmuştu, o an frene asıldı ama fayda etmedi.

Ayrıca, Edirne'den değil isterse Lahey'den dönsün. Kural diye birşey var. Şöyle cahilce lafları kendinize saklayın şuraya yazmayın la.
  • battal gemalmaz  (22.10.18 20:32:26 ~ 20:33:07) 
motorcu biraz daha deneyimli olsa atlatabilirmiş, fakat tomofil suçlu. hadi aynana bakmadın, arabayı 45 derece döndürdükten sonra da bi dönüp bakmadın (o esnada motoru görebilirdi tenezzül etse), kör noktadan u dönüşü yaptın neyse, bari sinyal verseydin bre öküz.


  • yuto  (22.10.18 23:27:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.