[]

amazon.com.tr'den yapilan alisverislerde

saticinin amazon veya herhangi bir beyazesya saticisi olmasi arasinda onemli bir fark var mi? beyazesya saticisinin fiyati amazon'un fiyatindan daha dusuk, bir sorun yasar miyim alsam?




 
Satıcının amazon olduğu konularda arızalı veya sorunlu ürün geldiği takdirde iade sürecin çok daha sorunsuz işler. Satıcı başka biri olduğunda karşı taraf sorun çıkarabilir ki eksi'de okuduğum kadarıyla amazon türkiye de bu durumda müşteriyi pek kollamıyormuş. dolayısıyla fiyat farkı azsa ben amazon'un sattığı ürünü alırdım.


  • hitokiri kenshin  (22.10.18 14:17:34) 
Buzdolabı satın alırsınız,
tarafınıza tost makinesi gönderilir.
Amazon sorunu kendi aranızda çözün diyebilir.

Kısacası alacağınız ürün için en uygun fiyatı amazon vermiyorsa,
sorun çıkma ihtimali çok yüksek diyebilirim.
  • lemon cake  (22.10.18 14:39:42 ~ 14:43:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.