[]

Komşudan gelen çocuk çığlık sesleri

Yeni taşındığım evde özellikle geceleri komşudan çocuk çığlıkları duyuyoruz. Komşu kimdir necidir çocuk veya çocuklar kaç yaşındadır hiçbir bilgim yok.

Duyduğumuz sesler de inanılmaz derecede ürkütücü. Ara ara çığlığa dönüp sürekli bir ağlama. Ama böyle periyodik olarak can havli ile acı ile yükselen çığlıklar.

Kötü kötü şeyler geliyor aklıma. Bu saatte gidip kapısını çalmak da istemiyorum. Eğer sandığım gibi bir şey Yoksa Polis falan arayıp daha 2-3 haftadır oturduğum evde insanlarla kötü ilişki kurmak da istemiyorum. Ama birkaç günde bir duyduğum bu sesler gerçekten ürkütüyor ve düşündürüyor.

Ne önerirsiniz?

Edit: eklemeyi unuttum. Çocuk sanki arada dur yapma der gibi geliyor %100 emin olmamakla birlikte.

 
senin aradığını nereden bilecekler ki? isimsiz ara.


  • khufu  (22.10.18 03:59:38) 
Adresi karşı bina, ismide sallama yaparsın işte. Ara gitsin aksiyon olur.


  • zxcd  (22.10.18 04:34:29) 
bebek vardır, gazı vardır, acıkıyordur.
dur yapma kısmı olmasa böyledir muhtemelen.

  • cedex  (22.10.18 06:13:51) 
Bizim binada zihinsel engelli bir çocuk var. Bazen inliyor, bağırıyor, ağlıyor. Aynı şekilde alzheimer hastası bir de teyzemiz var. Can havliyle bağırdığı oluyor. Bu tarz bir durum olabilir mi? Apartman görevlisi falan varsa sohbet edip sorabilirsiniz.


  • Phoebe  (22.10.18 06:57:12) 
Önce bir ağız arayın. Olağandışı bir durum varsa muhtemelen etrafta insanlar biliyordur. Bilinen bir durum yoksa (yeni bebek, engelli, hasta vb.) polisi aramanız iyi olur.

yoksa çocuğuna ilaç yapmaya çalışan anne-babayı polisle uğraştırmış olma ihtimaliniz yok değil.
  • babilbaligi  (22.10.18 08:17:20) 
Bir tanıdığın 6 yaşında kızı var, neredeyse doğduğundan beri gece çığlık çığlığa ağlıyor. Anne baba çaresiz. Sebepsiz yere gece sanki parçalıyorlaşmış gibi ağlıyor çocuk. Ortalığı kaldırıyor. Söyledim o kadar bir pedagoğa gidin diye. Çocuğun dikkat çekme yönteöi sanırım. Ama yine de konu komşuya bir sormakta fayda var. Gerekirse ailesiyle görüşülmeli sizin durumunuzda. Her türlü ihtimal değerlendirilmeli.


  • insomnia  (22.10.18 08:21:27) 
alt komşumuzda var böyle bir çocuk.
anne baba artık psikolojilerini kaybetmek üzereyken destek almaya başladılar da durum düzeldi.
bazı çocuk ne yazık ki böyle ağlıyor, etinden et kopartılıyormuş gibi. yüksek ihtimal böyle bir vakadır.
bir diğer ihtimal de çocuğun içmesi gereken ilaç, vurulması gereken bir iğne vardır ve bunun tantanası oluyordur. ne yazık ki çok can sıkıcı bir durum. bizim komşulara biz kahroluyorduk.
farklı bir ihtimal aklıma getirmek istemiyorum bile.

ancak yine de yöneticiyi arayıp sorabilirsin durumu.
  • teritori  (22.10.18 08:29:01) 
her ihtimale karşı komşulara sorun. Engelli vs bir bilgi yoksa direkt polisi arayın. Normal bulmadım ben bunu.


  • alaimisema  (22.10.18 09:01:51) 
Bizim üst katımızdaki çocuk böyle. Ben inanılmaz gerildim ve dinledim. Anladığım kadarıyla çocuğa akşam banyosu yapıp yatırıyorlar ve çocuk yıkanmayı istemiyor. Bu tür bağrıntılara bir gürültü eşlik ediyorsa polise ihbarda bulunabilirsiniz. Diğer komşuların bir ağzını arayın.


  • SiyamkedisiZorro  (22.10.18 10:47:48) 
O kadar sey duyuyoruz ki haberlerde falan. Ben olsam riske girmez arardim polisi.

Karsi apartmandan duymus gibi isimsiz arayin polisi. Siz oldugunuzu anlamazlar.
Polis ilgilenmezse siz gidip kapisini calin, "Yardim edebilecegimiz birsey var mi?" diye.

Cocugun "Dur, yapma!" deme ihtimali hic öyle yabana atilacak birsey gibi degil.
  • chitosan  (22.10.18 13:29:26) 
çocuk polisleri ayrı oluyor. ihbar et gelir bakarlar.


  • hasmetizm 2046  (22.10.18 13:34:31) 
Arayacaksan tam cigliklarin basladigi sirada ara.


  • stavro  (22.10.18 13:48:40) 
benzeri bir çocuk benim alt katımda var. ilk başlarda akıl hastası sandım ama değil. artık anne babayı da delirtti çocuk. ağlamasını duysan ölürüyorlar sanırsın ama ortada bir şey yok. dayanılır gibi değil.


  • orpheus  (22.10.18 17:39:06) 
Öncelikle sizin aradığınızı %100 anlayacaklar. Apartmana yeni biri taşınıyor ve evlerine şikayet üzerine polis geliyor. Hatta şöyle söyleyeyim arayan siz olmasanız bile sizin olduğunuzu düşünürlerdi muhtemelen.

Ayrıca fevri karar vermeyin. Aynı komşudan bende de var. Okumuş cahil tipler. Avaz avaz anne çocuğa çocuk anneye kıçlarını yırtarcasına bağırıyorlar. Dışarıya entelektüel gözükmeye çalışan içeride ise bok gibi çocuk yetiştiren bir ana baba bozuntusu. Çocuklar hatta öyle bir bağırıyor ki şiddet uygulanıyor sanırsınız halbuki tamamen şımarıklıktan. Senelerdir alıştım artık.
  • testis agrisi  (22.10.18 18:01:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.