[]

kediye ev yemegi vermeli mi?

mamasını da yiyor ama yediklerimize de göz dikiyorsa?




 
Ne yediğinize bağlı ama kedi kendisi için yaramayacak bi yiyeceğe çok yavşamaz.


  • angelus  (21.10.18 23:09:40) 
"Kesinlikle vermeyin" diyen veterinerler var. Erkek arkadaşımın kedisi bebekken sadece bulgur pilavı ve nugget yiyormuş, kuru mamayı ağzına sürmüyormuş ve veterinerimiz "ev yemeği yiyen kedi buldun, daha ne istiyorsun" diyor böyle durumlarda.

Çok baharatlı, tuzlu, yağlı şeyler olmadıkça verebilirsiniz bence. Çikolata vermeyin, genel olarak şekerli şeyler vermeyin pek.
  • kobuzchu kiz  (21.10.18 23:16:17) 
masanın üstüne çıkmaya çalışıyor sürekli, biz izin vermiyoruz ama resmen yalvarıyor. hatalı mı?


  • goodz  (21.10.18 23:23:55) 
Ben bizim kedi yalvarıyorsa yemek vermiyorum. Masadan uzaklaşıp sakinleştiyse, kendi yemeğimiz bittikten sonra ona ayırdığım kısmı mama kabının yanında veriyorum. Ama yalvarmaktan vazgeçmiyor çünkü kıyamayıp masada besleyen birileri oluyor sürekli. Yemek yerken kediyle kavga ediyoruz o yüzden hep :/


  • kobuzchu kiz  (21.10.18 23:45:04) 
Verilmez. Masaya alıştırırsan masadan inmez geceleri. Kurallar koyacaksın, o kuralları öğrenecek. Bunlardan biri masaya çıkmamak olacak. Ayrıca alıştırmazsan yemez zaten her şeyi.


  • bos gezenin bos ustasi  (22.10.18 00:35:25) 
Biz veriyoruz ya. Miyav miyav dolaniyor hep rahat vermiyor. Bizimki versek de tatsin diye ekerli birsey yemiyor, ayni zamanda sebze de hic sevmiyor. Anca et-sut-yumurta. Kedi bildigin Karatayci cikti - sebze haric :D


  • superfluid  (22.10.18 01:56:09) 
İnsan yemeğine alıştırmayın yoksa bokunu çıkartıyorlar
Sonra bakmışsın bir tabak ete dalmış akşam yemeğini o mundar etmiş

  • fasulyek  (22.10.18 07:19:53) 
masaya çıkmasına izin vermeyin ama kendi tabağında verebilirsiniz.

babaannem bahçesinde baktığı kedileri yıllarca evin yemeğinden artanla besledi, hepsi de gürbüz sağlıklı ve avcı kedilerdi :-)
  • fever  (22.10.18 07:55:34) 
valla bizimki masaya çıktığında annemin gazabına uğrayacağını biliyor:) biz de masaya yeltendiğinde o an ne yiyorsak biraz ucundan verip gazını alıyoruz. garibim de kokladığında zaten boşuna emek harcadığını anlayıp uzaklasıyor ehehe:)
bız hususi tavuk vs piştiğinde veriyoruz. kırmızı et filan yemiyor zaten. secici..

  • hede hodo  (22.10.18 08:29:40) 
meraklı canlılar oldukları için tadına bakmak istiyorlar. sürekli olmamak kaydıyla yediklerinizden tadımlık verebilirsiniz. tiksinmiyorsanız masanın üstüne çıksın. benim tabağımdakileri önce koklar beğenirse bikaç sefer yalar sonra gider. tiksinirseniz ufak bir kapta ayrıca yere koyarsınız olur biter.

hep ev yemeğine alıştırırsanız kilo alıyorlar dana gibi oluyorlar.
  • sakatattor  (22.10.18 09:11:18 ~ 09:12:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.