[]

edirne'de ne yapılır? nereye gidilir? öğretmenevi var mı?

sb.




 
Meriç kenarı ve selimiye camii civarı dolaşılır. Öğretmen evi olmayan yer olur mu?


  • vampir akrep  (21.10.18 21:12:09) 
edirne'de gezilecek yerler kısıtlı ama çok huzurlu bi şehir canım edirne <3

1) kahvaltı için hayal bahçesi(karaağaç)
2) kahvaltı sonrası kahvesi için lalezar(karağaç)
3) kahvaltı sonrası biraz gezeyim dolaşayım derseniz selimiye ve saraçlar'daki ali paşa çarşısı. ali paşa kapalıçarşı'nın biraz küçüğü ama güzeldir.
4) akşam yemeği tabi ki ciğer. ciğerci aydın ya ciğerci niyazi tavsiyelerim.
5) akşam yemeği sonrası kahvesi için lozan barış anıtı'nın orada şu an adını unuttum ama tam anıtın önü oluyor kahve bilmem nesi diye bi adı vardı unuttum bi kahve de olabilir orası güzel.
6) akşam yürüyelim biraz derseniz ayşekadın'dan acar park'a kadar yürüyebilirsiniz çok sakindir. suni gölet var oraya da çıkmak isterseniz çıkabilirsiniz.
7) sarayiçi'nde bi numara yok zaman kaybı.
8) öğretmenevi'nde kalmazsanız eğer tavsiye edebileceğim ünisite olur. ben 1 kez kullandım çok memnun kaldım.
  • rahat ya  (21.10.18 21:32:13) 
Bir halt yok. Kizlari guzel.


  • stavro  (21.10.18 21:37:34) 
balkan savaşları müzesi var gidilecek.


  • turkuaz  (22.10.18 05:04:19) 
sırf ciğer için gidilir. benim gibi ciğere karşı nötr olan bir kişi bile 24 saat içinde 2 kere ciğer yedi. Bence şehir güzel 1 gece 2 gün şeklinde gezilebilir.


  • kraldan cok kralci  (22.10.18 08:21:07) 
@kraldan cok kralci ciğerci tavsiyesi var mı?


  • iddaaci  (22.10.18 12:07:22) 
Aydin tava ciger. Oranin meshur cigercisi orasi. Aksam 5 gibi kapatir gider.


  • stavro  (22.10.18 12:08:26) 
@iddiacı kesinlikle aydın tava ciğer. Genelde böyle popüler olmuş yerler yerine şehirde daha keşfedilmemiş gizli saklı kişilerin bildiği yerleri tercih ederim. aydın tava ciğer ve niyaziyi de denedim ama aydın tava ciğer kesinlikle efsane.


  • kraldan cok kralci  (23.10.18 09:54:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.