[]

Hangi interneti bağlatalım?

Merhabalar yeni taşındığımız yere internet bağlatacağız ama karasız kaldık. Aslında televizyon + internet paketlerinden olsun istedik ama fiber altyapı olmadığından televizyon veren yok gibi birşey. (Uydunet hiç yok, superonline'ın fiberi olmadığından tv'si yok, d-smart'ın tv+interneti var.) Ttnet'in tivibu ev de kanal geçişi çok yavaş diyorlar. Şimdi tv'yi çanak ile de çözebiliriz, internet hangisini önerirsiniz fiber altyapı olmadığını ve 90 tl'yi geçmeyevek şekilde düşünerek?




 
turknet. taahhüt yok. akn yok. evine geldiği kadar hız alıyosun. 1000 dk telefon var. 65₺


  • error522  (21.10.18 13:28:43 ~ 13:29:01) 
Turknet varsa en iyisi o gibi görünüyor. Ama adamların müşteri hizmetleri yok gibi bir şey. Genel itibarıyla kullananlar bundan şikâyetçi. Yani sorunsuz bir bağlantı yaşarsanız ne âlâ, uzun yıllar çok hızlı bir İnternet'i çok cüzi miktara kullanabilirsiniz. Ama şansınıza gelir sorun sizi bulursa çözmeleri çok uzun vakit alabiliyormuş.

Bizim burada da fiber altyapı yok maalesef. Ben Türk Telekom hipernet kullanıyorum. Ayda bir, birkaç saatlik kesintiler yaşıyorum. Ama aradığımda çözülüyorlar. Bunun dışında bir şikâyetim yok. Ama Turknet alt yapısı burada olsa Turknet'i kullanırdım. Tabii, Turknet de her yere 100 mbps hız veremiyor. Onu da kontrol edin bence. Size verebilecekleri hız 16, 24 mbps falan kadar düşükse o zaman müşteri hizmetleri en azından var olan Türk Telekom'u seçmeniz daha iyi olur.
  • hitokiri kenshin  (21.10.18 13:44:34) 
Merhaba, turknet kullanicisiyim, çok memnunum ama en baştan basvuracaksaniz önermiyorum size. Sozlukteki türk.net başlığını 8-9 aydır takip ediyorum, şikayet edenlerin büyük kısmı başka saglayicidan geçenler değil de, en baştan başvuranlar. Kurulunda vs çok eksikler. Daha dün şu soruya yazmıştım www.eksiduyuru.com


  • austra  (21.10.18 15:49:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.