[]

Kediyi geri getirme

Merhaba. Arkadaşımın kedisi bir kaç gün önce balkondan düştü. Düştüğü kat çok yüksek değil yani kedi iyi durumda. Fakat sürekli bir kaçma ve saklanma halinde. Arada bir evin çevresinde görüyorlar. Bahçeye kumunu indirmişler, mama vs. koymuşlar fakat bunlar işe yaramamış. Bir de yaşanılan çevrede kedileri zaten besliyorlar. Aç olma ihtimali çok düşük. Kedimizi eve geri döndürebilmek için ne yapabiliriz bilen var mı?




 
Kedi ufak çaplı bi depresyona girmiştir, ev ortamına karşı bi güvenizlik falan hissediyor olabilir düzelince kendi gelir mev muv diye. Bir de alçak mesafeden düşüşler yüksek mesafeden düşüşe göre daha tehlikeli kediler için, arkadaşın biraz daha dikkatli olsun bu anlamda mesafe az diye bir şey olmaz demesin.


  • angelus  (20.10.18 13:18:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.