[]

Maximiles ile alınan bileti açığa çevirmek?

İsbank maximiles kartım var ve epey mil var içinde ve bu yıl sonu yanacak. Burdan herhangi bir noktaya bilet alıp THY den açığa çevirebilir miyim?




 
Ben zamanında Maximiles milleri ile bilet aldığımda THY "Bu bilet acentadan alınmış, biz üzerinde işlem yapmıyoruz, acentanızla görüşün" demişti.


  • salihdt  (20.10.18 11:52:02 ~ 11:52:19) 
arayıp sormak lazım. turna.com diye bi site vardı. kreti kartı puanlarınızı oraya aktarıp sonsuza dek onları kullanarak uçak bileti alabiliyordunuz. maxipuan kesindir de maximiles oraya aktarılıyor mu acaba? ona bakın isterseniz.

ya da hazır pegasus dev kampanyası varken nisan için kendinize güzel bir tatil ayarlayın. gidiş-dönüş biletinizi alın. tadından yenmez.
  • metrobus yoluna kacan angus  (20.10.18 12:32:27) 
Ben maximiles ile bilet aldigimda millerle alinan biletlerde iptal ve degisiklik yapilamiyor dediler.


  • bradshaw  (20.10.18 13:06:11) 
Turnada da puanım vardı kullandım. O da süresiz olayını kaldırdı geçen hafta. Artık puanlar için süre var. Yoksa dediğiniz gibi yapacaktım.


  • gameofannen  (20.10.18 16:35:41) 
Maximles uçuş hattını arayıp sorun.

Millerle alınan biletler üzerinde açığa alma işlemi yapılabildiğine göre değişiklik de yapılabilir. THY özelinde Ağustos ayında yurtiçi business biletimi önce aynı yön farklı tarihe değiştirdim, sonra açığa aldım, 1 senelik süresi olduğunu belirttiler. Ancak fiyat farkı çıkabilir elbette.

Bunun dışında millerin genel olarak süresi var zaten, kart bilgilerinizden de ulaşabilirsiniz, genellikle kullanılmayan ve süresi dolan miller yıl sonunda sıfırlanır.

Buradaki yanlış yönlendirmelerdense bazı gerçekler bir çağrı merkezi kadar yakın :)
  • hana bi  (20.10.18 22:05:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.