[]

iş arkadaşlarımla küstüğüm için çalışmak istemiyorum

Aslında işe başladıktan sonra 6 ay kadar gayet iyiydik. Sonra yerim değişti yeni elemanlar geldi en sonunda aramız baya açılmış gördüm. Önceden amirlerden övgüler alırdım zira işime çok bağlıydım. Artık bunların tavırlarını gördükçe inisiyatif almak biseyler katmak istemiyorum. Isin kötüsü ben yapmayınca kimse de yapmıyor o nedenle operasyonel işleri yine yapmak durumundayım ama diğerlerini yapmayacağım. Sizce bu iyi bir yol mu yoksa birim değiştirmeye kadar varır mı?




 
işine odaklan. boş şeylere kafa yorma.


  • orijinal nick bulamadim  (20.10.18 08:51:43) 
Bu "küsme" dediğinizi şeyi ben de yapmıştım.

Yapmayın.

Çok kötü bir şey ve sadece size zarar. Herkesle iletişim kurun. Her şeye kafayı takmayın. Esnek olun kısacası. Yoksa hayat çok zor olur. İstifaya kadar da gider.
  • monogram  (20.10.18 09:43:08) 
Para kazanmak için ordasınız. Herkesle kararında iletişim kurun işiniz dışında beğenmediğiniz kişiyle görüşmeyin. Hepimiz benzer şeyler yapıyoruz, yapmaya mecbur kalıyoruz. Yine de moralini düşürür insanın. Zamanla takmazsınız.


  • farabi  (20.10.18 09:54:05) 
Maaşı işinizi yapmanız, çalışmanız için ödüyorlar. İş arkadaşlarınız ile olan iletişiminiz bu durumu değiştirmiyor. Demoralize olup işiniz olmayan şeyleri üstlenmek istemiyorsanız üstlenmeyin. Sorumluluğunuzu yerine getirin yeter. Ruh sağlığınız için herkesle tadında geçinmeye çalışın. Her gün 10 saati bir arada geçirmek zor olur.


  • boyalı kuş  (20.10.18 12:05:43) 
cocukca davranmayin küsmek falan ne öyle. onlar sizin aileniz degil. herkesle profesyonelce iletisim kurun. pek cok kisi digerleri hakkinda gercfk düsüncelerini göstermiyor zaten. Ha ama durum sizin icin katlanilmaz olursa, sabahlari ise gitmek istememek gibi, degistirin.


  • maq  (20.10.18 12:28:25) 
sorun şu ki önceden katkı sağlamaya çalıştığım bu oluşumda artık işimi yapayım gerisi beni ilgilendirmez modundayım. bunun tek sebebi de iş arkadaşlarımın tavırları. onlar yokmuş gibi davranıp insiyatif almayıp sadece bendeki işleri yaparsam sonucu benim için kötü olur mu kestiremiyorum.


  • her gece aç  (20.10.18 12:34:46) 
Anladığım kadarıyla elinize çoğu önemli işler yapışmış. Bence amiriniz ile bu konuyu konuşun arkadaşlarınız ile küslüğü katmadan.


  • sadecebiogrenci  (20.10.18 13:06:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.