[]

Instagram story

Insanlarin gittigi kinanin, dugunun videosunu atma motivasyonu nedir? Story veya instagram olayi bana tumden sacma gelse de kullananlara, paylasim yapanlara saygi duyuyorum; ama bazilari cidden cok acayip geliyor. az once bir tane izledim: dugunde oynayan kalabaligi (kimsenin yuzu belli degil, herkesin arkasi dönük) cekip koymus. nedir bunun sebebi sizce?




 
  • tabii lan manyak mısın  (19.10.18 23:10:50) 
Mallık. Net mallık.
Sadece düğün değil, nerede olursa olsun yapılması mallık. Biraz kendi kendinize yaşayın lan hayatı. Her şeyi herkese göstermek için neden yırtınıyorsunuz. Bize ne gittiğin yerden, yediğin içtiğinden, gezdiğin gördüğünden, yanındaki insanla aranda olan mükemmel samimiyetten?
Şahsım için önemli birisi olsan zaten onların hepsini ben bilirim. Fakat öyle bir döneme denk geldik ki kim samimi, kim moloz belli değil.

Çok doluymuşum kusura bakma.
  • zxcd  (19.10.18 23:21:50) 
Instagram'ın sonu gelmeyen feedinde kendine yer bulabilmek için herhalde. Herkes bir şey paylaşıyor, yayınlıyor; bir nevi "Ben de buradayım" diyor, varlığını kanıtlıyor.


  • salihdt  (19.10.18 23:57:58) 
ne yaptıgını bilmemek, bir sekilde ornek olusması.
misal şimdi aklıma ayrılmıs olsalarda brad pitt angelina jolie cifti geldi.
bunlar cift olarak instagram kullanıyolar. baska bi unlu ciftin dugunune gidiyolar.
dugun girisinde falan paparazzilerin cektigi gibi guzel bi fotolarını cekip hesaplarında paylasmıslar.
kendilerine bi anı olusturmuslar.
sonra dugunde hoslarına giden seyleri hikayelerinde paylasmayı daha uygun hissediyolar. gecici cunku.

ama bunu gelip şimdi bizim ortama gecirince #gelinadıdamatadı zannedersin en onemli dugun
her karesi her sahnesi paylasılmalı vs..aa bu sarkı cok guzel. ay amca cok guzel oynuyo (cekmeye basladıgında amcanın oynaması bitmiş bile)
alkol varsa ooo kafayı bulduk telefon elimizden dusmuyo vs.. vs..
  • samaras8  (20.10.18 00:32:15) 
Kendi hayatlarımız eleştirilmesin istiyoruz ama başkalarına aşağalamaya dünden razıyız.
İnstagramda takılıp son sonra buraya gelip dedikodu başlığı açmak ya da hiç tanımadığın insanlara ait tek veriden sayfalar yazmak neyse o.
Önce kendimize bakıyoruz sonra çevreye.
  • fasulyek  (20.10.18 01:32:33) 
  • John Bloor  (20.10.18 07:48:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.