[]

Savaş Cebeci'nin vücut sizce doğal mı?

Doğaldan kasdettiğim protein tozu falan değil, sizce streoid kullanıyor mu, kullanmıyor mu?




 
Kendisinin özelinde bilmem, ama bu zamanda böyle vucudu yapabilmek yardımcı ürünsüz çok zor. Çünkü gerekli protein, karbonhidrat, asit ve diğerlerini gıda yolu ile almak endüstriyel gıda nedeniyle çok çok zor. Deli gibi yemek lazım, ama ihtiyacın olanların haricinde vucuda bir sürü zararlı şeyi de almak demek bu.


  • John Bloor  (19.10.18 18:13:21) 
Birkaç sene önceki videoların bak, birkaç senede 20 kilo kas kütlesi koymak, hele 40 yaşından sonra teknik olarak mümkün değil, tabii ki doğal değil.


  • angelus  (19.10.18 18:13:42) 
Doğal değil


  • noraliya  (19.10.18 19:00:58) 
Vucut gelistirme steroid veya protein tozundan ibaret degil. Piyasada onbinlerce turev urun var. Testosteron onculleri, pro hormonlar, steroid olmayan ama buyuten maddeler... bu adamin saglam bir kure girmedigini soyleyebilirim cunku vucudu yok.
Vucutcu degil. Zaten kendisi de soyluyor. Anladigim kadariyla bir sakatlik doneminde doktor tavsiyesiyle tedavi amacli kullanmis olabilir. Bu arada uzun yillar dogal calistim. Bircok kez salonda steroidli dediler kimse inanmadi. Oysa hic kullanmamistim. Ama uzun boy, iri kemik, sert calisma, dusuk yag yakimiyla bir de bronzlasinca hormonlu gibi gorunuyor. Gercek steroid kullanan ve prof calisan adamin cildi kagit gibi ince, kaslari olagan disi iri ve boru gibi damarli olur. Cildi yunus baligi derisi gibi parlak ve gergin oluyor. Yuzde de cene ay dede gibi uzar...

  • tunaktunaktun  (19.10.18 21:35:01) 
Doğal olduğunu düşünüyorum. Adamın genetik ve ekonomik avantajı var. Senin benim 1 yılda yediğimiz eti adam 1 ayda yiyor. Bırak olsu yani.


  • hz emreyiz  (19.10.18 23:37:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.