[]

tusdata vs tustime / izmir

herkese merhaba, Izmir'de başlıkta sözü geçen tus dershanelerinden birine giden ya da ben ikisini de biliyorum diyen, karşılaştırma yapabilecek olan var mıdır sevgili duyurucular? hangisi daha iyidir, bilenler edenler hangisini önerirsiniz?

not: kaydolacak olan ben değilim kardeşim, 3. sınıf henüz. bir de kendisi Manisa cbü'de okuyor ancak Izmir'de yaşıyoruz. bunu belirtiyorum zira bu ikisinden birinin cbü'den gelenleri biraz daha geri plana attığına dair bir şeyler duymuştuk buna dair bir gözlemi yahut deneyimi olan varsa ve bizimle paylaşabilirse çok seviniriz.


 
Ben dataya gitmiştim memnun kaldım tustimea giden arkadaşlarım da vardı onlar da memnundu. İzmir şubesi bazında ikisinde de sorun yok yani internetten hocaları kaynakları falan araştırsın hangisi kafasına yatarsa ona gitsin. Bir de cbüden gelenleri geri plana atmak gibi bi şey nasıl olacak ki birebir ilgilenildiği bir yer değil bu dershaneler :D 60-70 kişi bi salonda ders dinliyosun işte yozgattan ya da egeden gelmen bi şey ifade etmiyor


  • pastörizesüt  (19.10.18 16:06:47) 
Öff sabahtan beri giremedim duyuruya, anca giriş yapabildim.

Ben izmir time'a gidiyorum, 5. Sinifim yani yeni başladi dersler. Data'ya giden de bayaa arkadaşim var. Time bana daha samimi gelmişti ve kitaplari daha güzel gözüktü gözüme. İlk 3 senede gittiğim demo derslerinde de time hocalarıni beğenmiştim. Ondan time'a yazildim. Şu ana kadar da işleyişten memnunum. Ama data'ya giden arkadaşların da benzer nedenleri var ve onlar da şimdilik memnun. Üst dönemde olan arkadaşlarimla konuştuğum zaman onlar da benzer yanitlar veriyorlar. Bence olay kişinin kendinde bitiyor, dershane önemli ama 3 dershane de birbirine yakin kalitede zaten, hangisi samimi geldiyse ona gitsin.

Ama fark olarak time'da her dersin 1 hocasının olmasi ve aman kötü hocayı bize gönderdiler derdi olmuyor. Offline'i güzel, datada falan çok kalabalık (ege icin konuşuyorum burda, manisada bilemiyorum). Ama time'in kötü yanı soru kitaplari için ekstra para istiyor ve stajlara calismak icin verdikleri kitaplar data kadar guzel değil. Ama o da tus'a etkisi olan bi konu değil.

Time'da biz (ege), deu, katip çelebi, celal bayar beraber ders işliyoruz. Data'da bizim dönem çok kalabalık olduğu için ege ayri, deu ve cbü falan ayrı. Belki deu ve cbü grubuna ege'deki hocalari göndermiyor olabilirler bilemiyorum. Eğer bir fark varsa öyle vardır.

Yani dediğim gibi 3 dershane de okey ama data çok kalabalık ve negatif bi ortam gibi gelmişti bana, kişisel bi düşünce bu sonuçta. Ben daha samimi geldiği için time seçtim ama data seçene de niye seçtin demem
  • nundu  (19.10.18 18:21:59 ~ 18:23:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.