[]

Millenicom Taahhütsüz Üyelik Hak.

selamlar,

millenicom (doping) bildiğiniz üzere alternatif bir operatör.

oldukça sorun yaşayanlar var biliyorum, farkındayım; bütün yorumları -özellikle kötü olanları- okudum. bir çoğu yaşanan sorunlar akabinde hızlı çözüm üretememeleri. ben 5 yıldır aynı binadayım ve ttnet altyapısını kullanıyorum. millenicom da ttnet altyapısıyla hizmet vermekte.

mevcut halliyle ttnet ile herhangi bir bağlantı sorunu bunca yıldır 1 kere dahi yaşamadım. fiber kullanmaktayım ve müşteri hizmetlerini bir kez dahi aramadım.

velhasılı kelam altyapısal olarak herhangi bir sorun yaşamadığım için yine aynı altyapıyı çok daha uygun fiyatlara kullanabileceğimden dolayı, yine sorun yaşamayacağım şeklinde kendimi şu aralar kandırdım ve millenicom'a abone olma aşamasındayım.

sorum şu;

talip olduğum kampanya taahhütsüz ve bu beni paket içi fiyatlarda kafalarına göre oynayabilme yetkileri olup olmadığı hususunda korkutuyor. korkumu destekleyecek bir olay yaşayan oldu mu ya da yaşayabilme olanağım var mıdır?

ilgili paket: www.milleni.com.tr

başvuru formu: www.milleni.com.tr / ("Millenicom, modem markası ve paket içi ve paket dışı ücretlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar" ibaresi bulunmakta)

gereksiz uzattım özür.

teşekkürler şimdiden fikirler için.

 
2 yıldır doping net kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım 200 gb kota 50 mbit paketli tarifem var hız hep en üstlerde alıyorum. benim de bu ay sonu sözleşmem bitecek ama bu taahhütsüz olayı yeni üyelere varmış sadece bize yok o yüzden bilemiyorum velev ki ücretleri değiştirdiler taahhütsüz olduğu için iptal edersiniz


  • KendineAteist  (18.10.18 20:42:53) 
Benim bildiğim o madde bütün firmalarda var, sadece internet için değil. Adam sonsuza kadar o fiyattan aynı ürünü veremez değil mi?


  • zxcd  (18.10.18 20:44:18) 
taahhütsüz olduğu için fiyatta değişiklik olma ihtimali var tabi. aynı şekilde taahhütsüz hizmet veren turknet de bi 5-6 ay önce 5 lira artırdı fiyatlarını kur değişikliğini bahane göstererek. bu şartı koymayan bir firma bulamazsın zaten.


  • nrmnm  (18.10.18 20:46:42) 
cevaplar için teşekkürler.

kesinlikle bu madde her sözleşmede yer alıyor farkındayım. belli bir bahane ile küçük "fiyat güncellemeleri" yapacaklarını da öngörüyor ve önemsemiyorum fakat daha önce bu firmayla tecrübem olmadığı için biraz yorumlarından biraz da fiyat farklarından dolayı "sahtekar/düzenbaz" algısı oluşturdum kafamda.

biraz olumlu ya da bildiğim şeylerin tekrar söylenmesine ihtiyacım vardı sanırım, iyi de oldu.

teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız ve paylaştığınız için.
  • 3 kere 3 etti mi sana 9  (18.10.18 22:29:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.