[]

Üstüme film atın.

Ya dün ben biraz düşündüm de mesela jurassic parkı izlemedeim terminatörü izlemedim jawsı bile izlemedim. godzilla ya da king kong filmleri falan da izlememişim hiç.

ben şimdi mesela bunlardan hangisini izleyeyim ya da başka ne izleyeyim? ya da hangisini izlemeyeyim?

bak maymunlar cehennemini de hiç izlemedim :/

 
godfather serisi


  • datnet  (18.10.18 15:30:36 ~ 15:30:59) 
terminatörle başla. maymunlar cehennemini ben de izlemedim, ondan izleme bence :D


  • the end of time  (18.10.18 15:30:45) 
godfather (tüm seri)
matrix (tüm seri)
back to the future (tüm seri)
jurassic park (ilk film)
alien (ilk film)
terminator (1, 2)
jaws (ilk film)
lotr (ilk üçleme, hobbit'i salla)
indiana jones (ilk 3 film)
maymunlar cehennemi, godzilla, king kong, star wars vs. izlemesen de olur
  • sir gawain  (18.10.18 15:36:23 ~ 15:39:38) 
bu saydıklarının hepsi (jawsı ben de izlemedim onu hariç tutayım o yüzden) bok gibi filmler. klişelerle dolu hollywood blockbusterları işte her yıl bunlar gibi bi kaç tane film çekiliyor. ha genel olarak bu tarz filmleri seviyosan en iyileri bunlar işte sıradan izle.

maymunlar cehennemi demişsin onu son anda gördüm o biraz ayrılabilir diğerlerinden, daha felsefi bi mevzuyu daha derin bi şekilde işliyor hem de seyirlik olarak hoş vakit geçirmelik bi yapım. 1968 yapımı olan çok güzel filmdir sonu sinema tarihinin en sağlam twistlerinden birine sahip. yeni üçleme olan serisi de güzeldir (konusu 68'teki filmden farklı hatta onun prequel'i denebilir) son filmde biraz bozdular ama ilk 2 filmi özellikle çok başarılıydı serinin. bi de tim burton'ın çektiği var 2000'lerin başı gibi olması lazım o biraz dandik kaçıyor.
  • semaforo de medianoche  (18.10.18 15:48:20) 
Terminatör iyi film.


  • hold short of the runway  (18.10.18 15:51:26) 
terminatör 1 ve 2 kesinlikle. 3. ise beğenirsen. kalanı çöp.
jaws, godzilla, king kong hiç ilgimi bile çekmiyor.
maymunlar cehennemi orijinal seriye başlamayı denedim ama sarmadı. james franco serisinin ilk iki filmini izlemiştim ama unuttum gitti, devamını getirecek kadar beğenmemişim demek ki. arada bi film daha var aslında orijinal serinin ilk filminin çakması sanırım o leş, izleme.
jurasic park serisini izledim ama unuttum, muhtemelen bi boş vaktimde yeniden başlarım. yeni filmi izledim ama boş beleş.

sir gawain güzel saymış aslında ama;
godfather 3. film kötü. al pacino bile keşke oynamasaydım demiş. 1-2 kafi.
alien serisinde ilk 3 filmin gideri var. prometheus da izlenebilir ek olarak.
die hard, man in black, ocean's serisi, final destination, the mummy <3 (1-2) de çerezlik niyetine izlenebilir.

lotr, harry potter, narnia ise türü seviyorsan izlenir.
  • elorelia  (18.10.18 15:56:35 ~ 15:59:57) 
imdb top 250 yi izle işte hazır liste


  • neverlose  (18.10.18 22:44:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.