[]

trafikte sorunlu bir kadına rastladım sizce bir sıkıntı yaşar mıyım?

selam bu gün çok değişik birşey yaşadım.
öncelikle not: acemi sürücüyüm henüz 1 aylık aktif araç kullanıcısıyım. ancak bu güne kadar arkadan bir kez bile korna yemedim, tacize uğramadım, trafiğe uyum sağlayan biriyim.


neyse konumuza gelelim.

bostanlı iskelenin az ilerisindeki ışıktan bostanlı caminin sokğaına dönüş ışığını bekliyorum, sola dönüş henüz kırmızıyken arkama ben durduktan 30 sn sonra bir mini cooper girdi, sarışın bir kadın 45 yaşlarında tahminimce. henüz daha ışık sarıya bile dönmeden korna ile tacize başladı. ben de ışığı gösterdim elimle ve yeşilde ilerlemeye başladım, döndüm ve girdiğim yolu anlatayım bilmeyenler için, sağ ve sol araçlar park halinde ve dar, tek araç geçebilir ve yollardan araç çıkabiliyor, insanlar yola çıkabiliyor o yüzden 30km hızla ilerliyorum.

aynadan dikkat ediyorum, saç baş yolma hareketi yapıp sürekli kornaya basıp taciz ediyor.

yolun sonundaki ışık biz yaklaşana kadar kırmızıya döndü, yine aynı hareketi yaptı, ben de pencereden kafamı uzatıp bağırdım, "ablacım benimle ne sıkıntın var" diye.

sonra sen görürsün hareketi yapıp aracımı fotoğrafladı telefonuyla, ben de iç dikizden, süpersin işareti yaptım ( whatsappda ok işareti gibi olan el, baş parmak açık) o da aynısını yaptı.

ışık yeşile dönünce hemen kenara çekip dörtülerli yaktım o sırada elimle de yanımda dur diye işaret ettim sorun ne diye soracaktım, benim durduğumu görünce bastı gaza ilerledi, sağa döndü.

ne tesadüftür ki benim de yolum orası, evim az ileride. ben de döndüm arkasından, o bir sonraki sokaktan yine sağa dönüp gazladı gitti ben dümdüz evime devam ettim 3 dk sonra evmie park ettim.


şimdi bu problemli trafik magandası izmirli kadın başıma iş açabilir mi dersiniz?

konuda eksik anlattığım veya gizlediğim hiç bir şey yok. anlattığım birebir yaşananlardır. eksiği veya fazlası yoktur

 
yok yahu ne olacak. en fazla face,twitt instgrada hakkında yalan yanlış ispatsız şeyler yayınlar, bir iki gün konuşulur o kadar. bunu yapması için bile zaten ağır işsiz olması lazım.

ama bence eve varıncaya kadar unutmuştur bile.
  • mahone  (17.10.18 22:54:51) 
Cinsiyetiniz nedir? Hayır kadın bir erkeğe yaptıysa bu hareketleri yürek yemiş olmalı da o yüzden :)

Daha bugün yesilde bir saniye geciktim diye ne kahpeligim kaldı ne o...luğum. Üstelik arabada oğlum da vardı. Ağzımı açıp cevap bile vermedim. Ruh hastası maganda dolu ortalık , canıma susamadım yani.

Bir şey çıkacağını sanmam, rahat olun. Manyağın tekiymiş.
  • old possum  (17.10.18 22:57:43) 
Abi ne olacak deli misin. Hiç bir şey olmaz. Bunun daha şiddetlisini her gün yaşayan var. Çoğu şey trafikte kalır akşamına unutulur. Rahat ol.


  • aradaki uzaklik  (17.10.18 23:01:48) 
@kalte sterner, bu arada izmir bostanlıda oldu olay. istanbul bostancıda değil


  • sahipsiz  (17.10.18 23:07:52) 
Daha bugün bilmediğim bir yolda kırmızı ışıkta sol seritte durdum. Sola dönüş yeşil yandı ben de arkadakilere ayıp olmadin diye yavaşça daha doğru ilerleyeyim dedim. Tam ilerliyorum arkadaki sabirsiz it asildi kornaya ama sanki anasına sövdük. Hayır yol vermeye çalışıyorum zaten ona rağmen çıldırıyor adam.


Hiç ciddiye almamak lazım böyle manyaklari.

Not: ben ciddiye alip durdum ve karşılığını verdim malesef :)
  • the kene  (17.10.18 23:12:52) 
Geçen gün benzer olay üsküdar koşuyolunda başıma geldi. Sokak arasında normal bir hızla gidiyorum ki çocukların, insanların bir anda fırlaması çok olası yollar. Önümde de arabalar var. Tam senin tarifindeki gibi bir hanım teyzeciğim arabanın arkasına yapıştı, seri selektör atıyor, kornaya basıyor,aynadan bakıyorum saç baş yolmalar, el kol çekmeler. Heralde acil bişey var diye yol verdim kendisine geçmedi. Zaten geçse de yine önünde arabalar var o yolu 90la gitmesi imkansız. Neyse biraz hızlandım hala devam ediyor selektör+kornaya. İstifimi bozmadan devam ettim yoluma. Yol boyu taciz etti tabi. İnanılmaz sinir bozucu bir durum. Lakin böyle insanlar hatta genellikle hanım teyzeler "ufak" saykoluklar yapabiliyor. Önemli olan heyecana gelip kontrolü kaybetmemek ya da o anki sinirle hareket etmemek. Çünkü zararı yine size dokunur. O kadın basıp gider...


  • noraliya  (17.10.18 23:18:34) 
bir şey olmaz. ben trafikte arkadamdaki araba beni taciz ederek yol istiyorsa ve tek şeritli bir yol ise daha da yavaşlıyorum. insan gibi bir kere selektör yapıp yol isteyene zaten mümkün olan en kısa sürede yol vermeye çalışıyorum.

bu arada kenara çekip konuşmayı, öyle hararetli bir ortamda hiç akıllıca bulmadım. birisi beni kenara davet etse, haklı da olsam haksız da olsam basar giderim. burası türkiye her şey olabilir.
  • belkider  (18.10.18 00:17:13) 
ahaha o kadın kesin manisalıdır. manisanın manyak şöförlerinden birine raslamış olabilirsin :D ben böyleleriyle hergün karşılaşıyorum izmirde neredeyse. bir bok olmaz. anlık sinirden oluyor bunlar. bide seni acemi gördüğü için böyle yapmıştır.

ek olarak aracanıza ön ve arka kısmına araç kamerası alın. kayıt edin. herhangi bir ters durumda elinizde kayıt bulunsun.
  • false pretension  (18.10.18 01:01:00) 
fotograf ile ne yapabilir, beyan ile ne yapabilir?
hicbir sey.

  • cedex  (18.10.18 07:25:48) 
O kadın kesin sarhoş falandı. Ayıldığında o fotoğrafları hemen silecek.


  • himmet dayi  (18.10.18 08:10:41) 
Hiç bir şey olmaz, taciz eden o.

Ama kadın veya erkek farketmez, trafikte insanlara el kol yapmayın, camdan kafayı çıkarmak bir şeyler anlatmaya çalışmak filan, aman aman.

Burası avrupa değil gençler, medeni birine denk gelme ihtimaliniz çok az. Kaldı ki normal şatlar altında, herhangi bir bekleme kuyruğunda, bir kurumda bankada vs 30 saniyede hoş sohbet olup hemşeri ya da aynı takımın taraftarı çıkıp birbirine sevgiyle bakan insanlar trafikte birbirini sopayla dövebiliyor.

Milletimiz çok tuhaf, trafikte çok farklı kişiliklerimiz dışarı çıkıyor.
  • John Bloor  (18.10.18 09:48:42) 
Hicbir bok yiyemez akli sira korkutmaya calismis. Taviz vermeyin boyle pisliklere. Sen gorursun hareketi yapinca abla elinden geleni ardina koyma hadi kolay gelsin deseydin camdan.
Hatta kendi korkmustur sen durup kenara cekince.

  • stavro  (18.10.18 10:00:39 ~ 10:00:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.