[]

prag tavsiyesi

sorulmuş tabii daha önce baktım da ama yine de günce bi soru olsun diye soruyorum.

hostel, hesaplı ve güzel yiyecek, bira markası gibi tavsiyelerinizi alabilirim. akşam oturmalık eğlence mekanından ziyade pub gibi bir tavsiye varsa o da iyi olur. onun dışında klasik turistik atraksiyonlar dışında tavsiyeniz varsa da alabilrim.

3,5 gün kadar kalıcam çok olur mu bratislava, viyana, berlin, brno gibi yerlerden birine de gitsem mi diye düşündüm ama sanırım ona kasmıycam?

bir de şöyle şeyler gördüm, katılacağımı sanmam da tursuz ama girip kendimiz dolaşabileceğimiz underground yerler var mı acaba böyle?

www.tripadvisor.com

ayrıca pegasus'tan bilet almıştım bu uçuşa online check in yapılamıyor diyor. bazı havaalanlarıyla ilgili böyle bi durum var ondan mı acaba yoksa uçuşa daha zaman olduğu için mi sadece? son olarak prag'da havaalanından merkeze ulaşım genelde nasıl oluyor?

 
Viyana berlin fln gitme bence. 4 5 saat yol var çünkü. Kutna hora ve terezine gidebilirsin. Onlar kisa mesafe. Ikisini de tavsiye ederim.


  • havada bulut  (17.10.18 19:45:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.