[]

basit soru sorabileceğim avukat lazım?

Yurdumuzda 3 kişi kalıyoruz ve yeni gelen 3. kişi sürekli discort , lol , vs alanlarda arkadaşlarıyla konuşup ses çıkarıyor. Biz de yapmamasını söyledik diğer arkadaşla ve müdüre sormaya karar verdik.
Ben müdüre çalışıyorum , yorgun argın geliyorum kafamı diinlemek istiyorum dedim. Müdür gece 24 e kadar konuşabilir dedi. ben ya ders çalışıyorsam ya yatıyorsam dedim . hala konuşabilir dedi.
3. kişinin ortak yaşadığı bir ortamda kuralların sessizlikten yana olması gerekmez mi? gerçekten çok sinirlerim bozuldu. olayların aleyhime dönmesini istemiyorum .
ve ingiltere de yaşamıyoruz biliyorum. ve adaletin olmadığını söylemenize gerek yok

 
2 kişi 1 olup dövün bu kadar mı zor


  • musmus  (16.10.18 18:32:22) 
abi odanı değiştirmeyi taleb edersin.
olmazsa yurdu değiştirmeye gidersin.

avukatlık mevzu değil bu.
  • güneyli çocuk  (16.10.18 18:52:41) 
Adam haklı, benim odamdaki elemanın da gözü hassasmış ışığı kapatıyor haşırt diye açıyorum.
24ten sonra haksız duruma düşmeyeyim diye de ben açmıyorum o ayrı.

  • owaki  (16.10.18 20:03:46) 
Ben yurt ortaminda birbirine saygili davranan kisilere daha hic rastlamadim acikcasi. Gece 24ten sonra da isigi sabaha kadar acan, telefonla bagira bagira konusan, koridorda yuksek sesle muhabbet eden birsuru insana rastladim. Senin istersen yeterlilik sinavin olsun kimse takmaz. Bu sebeple kutuphane dolup tasiyor zaten. Olmadi kulak tikaci kullan, cok mukemmel bii icat.


  • superfluid  (16.10.18 20:57:35) 
açılın avukatım.
hukuki yöntem; yurt müdürlüğüne yazılı başvuru yapın, bu şikayetlerinizi yazılı bildirin. bu sırada rahatsız edici davranışları kayıt edin ve delil toplayın. her rahatsız edici olaydan sonra tekrar dilekçe verin. bakın burası çok önemli, dilekçenizde işlem yapılmazsa "sayın cumhurbaşkanlığına iletilmek üzere cimerden de başvuru yapacağınızı" yazın. işlem yapılmamaya devam ederlerse elinizdeki somut delillerle birlikte cimere başvurun. aynı zamanda kredi yurtlar kurumuna da dilekçe verebilirsiniz. 1-2 ay içinde sorununuz çözülür.

benim bu tür durumlarda uyguladığım yöntem; dayak. ne yazık ki böyle. emin ol ingilterede de olsa bu böyle.
  • trajikomix  (16.10.18 22:08:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.