[]

İlk kullanmalık araba modeli

Ne önerirsiniz?

30+ kadın kişisi ilk defa araba kullanacak. Kolay parketmelik, konforlu, kullanımı kolay, güvenli, otomatik ikinci el bir araba..ilerde çocuk olunca arkaya oto koltuğu da rahat koyulacak şekilde 4 kapılısından..

Bütçe 30-40 k civarı

Bonus soru: mesela Daihatsu Terrios önerir misiniz?

 
konfor, güven ve otomatik vites diyorsan en az 60 bini gözden çıkar.


  • mikahakkinen  (16.10.18 14:49:33) 
Micra, jazz, yaris, getz. Önem sıralaması da bana göre bu şekilde olmalı, ilk sıradakileri satmak istediğinde kolayca satarsın.


  • John Bloor  (16.10.18 14:55:02) 
@ mikahakkinen; konfordan kastım bu şartlarda olabildiği kadar konfor. Çok teknolojik vs ihtiyaç yok ama mesela yere yakın olmasın, inip binmesi zor olmasın gibi gibi..


  • lambada  (16.10.18 15:16:53) 
al bi fiesta rahat et


  • alttaraf  (16.10.18 15:43:54) 
honda jazz al. park sensörü de aldı mı aile boyu gider. kadına da yakışıyor.


  • musmus  (16.10.18 15:47:53) 
Bacım o fiyata aradığın özellikte araba bulmazsın. Nissan almera olabilir belki.


  • komando kani var bende  (16.10.18 16:05:30) 
30-40 bin arası sağlam bir ototmatik şanzıman şansa denk gelir oda zor. corsalar var ancak şanzımanları sıkıntılı alırsın şanzımanı yaptırırsın.

terriosun alırsın satamazsın.
  • mikahakkinen  (16.10.18 16:17:32) 
O bütçeyle b sınıfından öteye çıkamazsın. O sınıfın da en iyi aracı Fiesta'dır.


  • iwasbornonamountainside  (16.10.18 16:20:38) 
bütçeniz dar ise yapılacak en akıllıca şey otomatik viteste diretmemektir. Bütçe sıkıntılı ise on bin tlden sadece vites yüzünden feragat etmenin anlamı yok.


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (16.10.18 16:26:10) 
1.3 opel corsa dizel.

çocuk koltuğu filanda atıcam diyosan bahsettiğiniz fiyatlardaki tüm benzinli araçlara lpg taktırmak zorunda kalırsınız ki bence güvenli değil.

terios konusunda arkadaşlara katılıyorum. ben de zamanında çok düşündüm ama ne parçası bulunur ne ustası. hele anadoludaysan araba arıza verip başıma dert olmasın diye araca binmez hale bile gelebilirsin. suv o fiyatlara gelmez. gelirse de model düşük, km yüksek olur ve olmadık yerlerden olmadık masraflar açabilir.
  • johnnie w lker  (16.10.18 17:07:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.