[]

sevgilimin arkadaşı bana iş mi atıyor?

kız arkadaşımın çocukluk arkadaşı bu. mevzu yakın zamanda, grup halinde dışardayken sırt sıvazlama ve gereksiz tensel temasla başladı. "allah allah, böyle yapmazdı bu kız ama?" (kendisini yaklaşık 4 senedir tanırım) dedim lakin sevgilimle evlilik yoluna girince kendince enişte kategorisine yükseltti herhalde ondan samimi davranıyor diye düşündüm. normalde, çok yakın olduğum kişileri ve metrobüsteki vatandaşları bir tarafa koyarsak, kimsenin kişisel alanını ihlal etmem. benimkinin ihlal edilmesinden hoşlanmadığım izlenimini veririm.

ama olay, bir etkinlik için kuyrukta beklediğimiz esnada, amiyane tabirle, fortlanmaya ve direkt elle tacize kadar vardı. nasıl gerildiğimi anlatamam. karanlıktan ve kalabalıktan faydalandığı için sevgilimin ruhu duymadı tabi. sonrasında yer değiştirip aramıza kız arkadaşımı soktum, götü öyle kurtardım.

1. bunca zaman bana hiç böyle davranmayan kız niye durduk yere buna kalkıştı? sevgilimle beni ayırmaya mı çalışıyor, evlilik öncesi beni mi test ediyor yoksa sadece seks yapalım mı istiyor? yakın zamanda kendi uzun süreli ilişkisinin bitmesi dolayısıyla kafayı yemiş olabilir mi? ki öyle mükemmel yakışıklı bir adam da değilim yani.

2- bundan sevgilime bahsedeyim mi yoksa bir şey olmamış gibi mi devam edeyim? sonuçta bunlar eski arkadaş, mevzuyu anlatırsam rezalet çıkabilir. hatta işin sonunda benim suçlu çıkma ihtimalim bile olabilir, emin olamıyorum. ama kızın yeni hamleler denemesi riskini ortadan kaldırmam lazım.

 
Tam popcornluk mevzu.

Sevgilinize hiçbir şey anlatmayın. Sadece ne yapın edin şeytana uymayın. Gerekirse kaçın, koşarak kaçın ama öyle bir üçgene dahil olmayın.

Kız niye durduk yere buna kalkıştı? Muhtemelen kalkıştığının kendisi de farkında değil. Bilinçli olarak yapmıyor. Karşılık verseniz sizi rezil ederek ilişkinizi de bitirebilir, misliyle mukabele de edebilir; altından her şey çıkar bu durumun.
  • farabi  (16.10.18 00:40:48) 
sessiz kalmaya devam et. elinde daha aleni veriler olursa kız arkadaşına söyleyebilirsin.

işin aldatma boyutu aklına bile gelmesin. zaten asla gizli kalmaz. her türlü ortaya çıkar ve bilmem kaç dakikalık zevk için evlilige giden ilişkinin içine edersin. ayık ol.
  • Neill  (16.10.18 00:48:33) 
1- bitmiş ilişki sonrasında yeni heyecan arıyordur, belki de aralarında yataktaki performansın konuşulmuştur. ilgisini çekmişsindir (ki kızlar senin cinsel uzuv boyutundan en sevdiğin pozisyona kadar konuşur genelde). ama şu noktada sebep önemli değil. sadece uzak dur.

2- sevgilin agresif ya da nevrotik bi tipse kesinlikle sessiz kal. soğukkanlı bir insansa bilmesinde fayda olabilir. bilemedim ya boktan bi durum.
  • zgrydn  (16.10.18 00:50:43) 
kadın olarak dusunuyorum. ben mutlaka bilmek isterdim. kız belli ki 1.şıktaki hali yasıyor ama sevgilinle arana guvensizlik sokamaz. sadece emin olmak adına bir veri daha bekle, gorursen direk sevgiline anlat. tabi arkadaslıkları bitecek:/


  • galandar kostumu  (16.10.18 00:51:41 ~ 00:52:13) 
bence kiz arkadasinin istegi uzerine yapiyor. evlilik yoluna girmissiniz, kiz arkadasin senden emin olmak istiyor gibi algiladim ben.


  • kuju  (16.10.18 00:52:08) 
Kız arkadaşının isteği üzerine yapma ihtimali bana zayıf geldi. Hiçbir kadın erkek arkadaşına, eşine vs. başka bir kadının bu derece yakın temasta bulunmasını istemez. Minimum kıskançlık hissine sahip olsa da.
Evlilik yoluna girmeniz ve kızın ilişkisinin bitmesiyle beraber kız kıskançlığa kapılmış olabilir, sizi ayırmak istiyor olabilir, sizinle beraber olmak istiyor olabilir ki bazı insanlar da başkasının sevgilisi, eşine karşı nedendir bilinmez bir zaaf olabiliyor.
Olmaz demeyin neler gördü bu gözler, neler duydu bu kulaklar.
Sevgilinize söyleme kısmı size kalmış, onu en iyi siz tanıyorsunuz. Söyleseniz ne yapar, söylememe durumunda sonradan öğrendiğinde ne yapar bunları hesap edin. Ama ne yaparsanız yapın diğer kızla bu konuda konuşmayın, uyarı yapmayın bir anda işler tersine dönebilir.
Kolay gelsin.
  • saridendigindekirmizidiyebagiranadam  (16.10.18 01:18:00) 
Söyleme. Araya mesafe koy. Kendini taciz ettirtme. Yanınıza bi erkek daha alıp 4’lü takılın ya da. İlgisi ona kaysın. Kızgınlık dönemindedir belki de


  • Delay Fuze  (16.10.18 08:09:50) 
Söylememekten ziyade bir de farkında değildim pozisyonunu kaybetme bence. Yani tepki de verme.


  • baal  (16.10.18 08:36:22) 
valla bu kadın milleti acayip bir millet bir bakmışsın sen tacizci konumuna düşmüşsün. sevgiline bahsetme o kızdan da olabildiğince uzak dur.


  • orijinal nick bulamadim  (16.10.18 09:17:37) 
bu kabak dönecek sana patlayacak söyleyeyim. bir şey yapmadığın için kızla yatmış kadar suçlu olacaksan kız arkadaşının gözünde. bir şey yapsan da o kız zeytin yağı gibi üste çıkacak ve gene sen suçlu olacaksın.

bi kere kız arkadaşın seni test etmek istese seni böyle şüphede bırakacak bir yöntem yerine, hiç tanımadığın bir kız üzerinden test ederdi ki o zaman zaten şu an bambaşka bir duyurunu okuyor oluyorduk.

eğer kızın sana yürüdüğünden yüzde iki bin eminsen önce kızı bir uyar, dünya ahret bacımsın mesajını ver. ama bunu öyle bir şekilde yap ki, yarın bir gün kız, kız arkadaşını fişteklemeye kalktığında hoop birader işin aslı burada diyeceğin kanıtların olsun. artık ses kaydı mı alırsın, video mu çekersin, şahit mi tutarsın onu sen ayarla. yalnız muhtemelen kız böyle bir şeyi kabul etmeyip üste çıkacağı için çok çok dikkatli olmalısın seçtiğin kelimelerde. kızı bir intikam savaşına sokmadan, kırmadan, incitmeden halledebilirsen ne ala.

eğer ki bu uyarıyı dikkate almazsa ve asılmaya devam ederse, o zaman kız arkadaşına hafifçe ispiyonla. çok açık ve bütün çıplaklığıyla değil de o kızdan hoşlanmıyorum, hareketleri hoşuma gitmiyor gibilerinden imalı sözlerle arana mesafe koymak istediğini belli et. yoksa kız arkadaşın kıza gider sorar, o da üste çıkar, o bana asıldı ben yüz vermedim der, buyrun size pimi çekilmiş el bombası. unutma ki kızların hele ki bu kadar eski arkadaşların birbirini manipule etme kapasitesi seninkinden çok çok fazladır. ha senin kız arkadaşın her halükarda şüpheye kapılacak, sürekli gözü üzerinizde olacak, seni de onu da sıkıştıracak, hatta ilk etapta ondan değil senden şüphelenecek ama, bundan sonraki süreçteki tavrınla, sorunun kızda olduğunu yavaş yavaş belli edeceksin sen. tabi bu durumda diğer kızın bir şeyden şüphelenmeden eskisi gibi sana asılmaya devam ediyor olması gerek ki senin kız arkadaşın kendi gözüyle görüp anlasın işin aslını.

her türlü durumda o bomba senin kucağına düşecek de işte o zaman elindeki kanıtları ortaya serip kim ak kim kara göstereceksin. sonra gelsin chick fight.
  • halanne  (16.10.18 10:06:43) 
Salağa yatmaya devam et, fark ettiğini belli etme, asla dillendirme. Kimse buna kolay kolay inanmaz sonuçta sana patlar.

Kızın karakter analizini iyi yapıp bir kaçamak yapsanız hiç renk vermeyeceğinden emin olsanız bi kurcalayın denebilir :)
  • John Bloor  (16.10.18 10:15:59) 
olayı kız arkadaşımın planladığına pek ihtimal vermiyorum, vermek de istemiyorum açıkçası. çünkü bu ona bakışımı değiştirir. olayı kafamda canlandırınca, amacı başta test yapmaksa bile cinsel istekle hareket ettiği netleşiyor. beraber olduğum kişiler beni böyle avuçlamadı ya...

kız arkadaşım normalde soğukkanlıdır ama yine de öğrenirse vereceği tepkiyi tahmin edemiyorum. şimdilik sessiz kalacağım. olay daha da pisleşirse ona göre hareket ederim.

cevap veren herkeşe teşekkürler.
  • lutfenbaskabirkullaniciadiseciniz  (17.10.18 11:58:56 ~ 11:59:39) 
Olayın kız arkadaşınla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Yakın kız arkadaşlardan biri evlilik yoluna girmişken diğeri yalnızsa bu davranışı gösterebiliyorlar. Neden? Bilemem fakat örneğini birkaç kere gördüm. Evrimsel psikoloji konusu. Sen salağa yat +1


  • testis agrisi  (17.10.18 12:03:23) 
Tacize uğruyorsun çok çok üzüldüm.
Yapanı sert bir dille tek başınızayken uyar.
Eğer ben bir şey yapmıyoruma gelirse yaptığını ikimizde biliyoruz de.
Tacize sessiz kalmamalısın hoşlanmadığın bir insan senin bedenini elleyemez.
Açık ve net söyle”benim hoşlanmayacağım şekilde bana dokunuyorsun bunun adı taciz. Bunu yapmaya devam edersen sonuçları olacaktır” de
Herkesin bu kadar sessiz kalma yanlısı olması beni çok üzdü.
Burada hatalı değilsin erkek olduğun için susmak zorunda da değilsin.
  • fasulyek  (17.10.18 12:24:11) 
halanne +1


  • bugun hava gunluk gureslik  (17.10.18 18:40:25) 
Bi dunya sey gitti iyi mi!,
Neyse ozet geceyim. Sevgilinize soyleyin! Ama bunu salaga yatarak yapin. Senin bu arkadasina ayrilik iyi gelmedi galiba biraz tuhaf davraniyor sanki yanlis anliyorumdur umarim ama ben biraz rahatsiz oluyorum diyin. Bi de sen baksana davranislarina falan diye salaga yatin ama mutlaka soyleyin. Ilk sizden duysun. Olurda kiz abuk bir sey yaparken sevgiliniz gorurse ya da kiz abuk bir seyler soylerse sevgilinize, kabak size cok fena patlar, kendinizi aklayamazsiniz.
Mutlaka ilk sizden duysun.
  • 65 derece  (19.10.18 23:33:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.