[]

6 Aylık Britsh Kedimin Ara Ara Benden Kaçması

Merhabalar,

6 aylık bir bebek ile yaklaşık 4 aydır birlikte yaşıyoruz :) kendisi ilk evcil hayvanım.

Birlikte sorunsuz günler geçiriyoruz ancak benden belirli anlarda tırsıyor gibi hemen kaçıyor. o sırada sadece sevmeye yelteniyorum hepsi bu. Diğer zamanlarda elimi kolumu falan yalayıp birlikte top falan oynuyoruz ama ne bileyim işte, acaba yanlış birşey mi yapıyorum diye sormak istedim.

Büyüyünce geçer mi bu davranışları ? Yani istiyorum ki sarılalım uyuyalım :) Dediğim gibi bu konu dışında başka bir durumumun yok.

 
kendince oyun oynuyordur. bizimki de ev içinde bir yere yürürken köşeye saklanıp pusu kurardı (sadece baş gizli, kıç ortada). dizime zıplayıp hemen kaçardı. biraz salaktı galiba.


  • zgrydn  (15.10.18 13:33:16 ~ 13:33:30) 
bizimki 10 aylik oldu, ilk zamanlarinda oynamayi daha cok severdi, simdilerde bayagi bir miskin kendisi.

ne zaman cani oyun cekerse ya da sevilmek isterse girlayarak geliyor. Onun disinda sevmek istersek biraz huysuzlaniyor, sonrasinda da kacip gidiyor.
  • antopoloji kusu  (15.10.18 14:05:57) 
3 ve 2 yaşındaki british kedilerimiz anca kendileri isterse gelip sevdirirler, asla kucaga çıkmazlar. gece köpeklerin yaptığı gibi ayak ucumuzda yatıyorlar. bebekliklerinden beri de böyleler. üstelik dediğiniz gibi de arada kaçıyorlar bizden korkmuş gibi, çoğunlukla oyun oluyor bu ama kovalanmak ve kaçmak istiyorlar. daha iki gün önce tavşanlı terliklerimi her gördüğünde geri geri kaçtı bir tanesi ben üzerine gittikçe :)


  • ozgur bir kusun hatirati  (15.10.18 15:56:54) 
1 yaşındaki britishkızım da öyle, sanki işkence ediyormuşum gibi patinaj atarak kaçtığı da oluyor, uyurken koluma sarıldığı da... genel olarak çok samimi bir cins değiller zaten. o kafasında başka bir dünyada yaşıyor :))


  • 9kuyruklukedi  (16.10.18 10:52:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.