[]

Üsküdarda site içinde kiralık daire arıyorum

Üsküdar site içinde 1+1 kiralık daire arıyorum ama internetten bulamadım nasıl bulurum? Gidip yönetimle ya da güvenlikle konuşmam gerekir mi kiralık daireniz var mı vs diye?

ek: bağlarbaşı soyak sitesi var mesela ama 1+1 ilan yok internette. olup da ilan vermemiş olabilirler mi?


 
altunizade taraflarına bak, daha aşağıda dediğin tarzda site pek görmedim. 1+1 için yeni bina olması lazım, üsküdar'da da öyle siteli miteli 1+1 az bulunur. nette yoksa reelde de yoktur.


  • zgrydn  (15.10.18 10:43:36 ~ 10:46:29) 
Bağlarbaşı soyak sitesi denen yer bağlarbaşı'nda değil. Bu bilgiyi verebilirim :D Daha çok selamsız'a yakın oluyor. Bana göre yerleşim olarak hem güvenli bir yer değil hem de ulaşımı çok zor.

doğduğumdan beri icadiye/bağlarbaşı'nda oturuyorum. etrafta site yok. olan tek site toprak sitesi, o da bence site değil (toprak pasajı üstü).

biraz koşuyolu'na doğru bakabilirsiniz illa site diyorsanız.
  • pokerface  (15.10.18 11:01:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.