[]

Yeni evli çifte ev hediyesi

yemeğe çağırdılar bu vesile ile yeni evlerine adettendir bir hediye almak istiyorum.
28 yaşındalar.



 
yakın iseler direkt ne eksik diye sor küçük ev aleti olabilir.
sormak istemiyor isen ve düğüne katılmadı isen küçük altın en makbul olanı.
ama özenli bi hediye alayım dersen bluetooth hoparlör kahve makinesi olabilir. ya da mudo concept indirimininden dekoratif ev eşyası seç eminim beğenilir. hele renkli ve esprili kadehler var burda veya paşabahçede. genç bi çift için kadeh bardak çok keyifli olur
  • photo85  (14.10.18 20:53:03) 
Net olarak söylüyorum ki waffle makinesi 2 arkadaşa aldık duacılar


  • Take it away honey  (14.10.18 20:55:36) 
yeni evlilere ilaç gibi gelecek tek şey, nakit ya da nakite kolay çevrilen bişeydir.

mesela altın.
  • killerbee  (14.10.18 21:18:06) 
eve yemeğe giderken altın olmaz. altın dediğin düğüne giderken, çocuk sünnet olunca falan takılır.

eve ilk defa yemeğe giderken hediye alınır. çok samimiyseniz sorun. ya da bütçe belirtirseniz bir şeyler önerelim. kahve makinesi olabilir mesela. ya da çay her evde demlenir. elektrikli çay makinelerinden olabilir. yemeğe düşkünlerse döküm tava olabilir.

bir de ne alırsanız alın, mutlaka değiştirme kartı da alın. eğer aynısından varsa gidip ihtiyaçlarıyla değiştirirler.
  • kibritsuyu  (14.10.18 21:23:23 ~ 21:32:03) 
Türk kahvesi makinesi olabilir.


  • boyalı kuş  (14.10.18 21:57:17) 
yapacağın şey basit. arayacaksın ve soracaksın. bak kardeşim evine geleceğim, bir şey alıp geleceğim, işine yarayacak bir şey olsun, ne alayım.

son arkadaşımız da denedik, oldu. tabi, sorarken ufak bi gider yaptık. samimiyet bu derecede var ise sor. adamın evinde sallıyorum ütü yoktur(alacak durumun vardır) waffle makinesini ne yapsın bu adam?
  • blue eyes white dragon  (14.10.18 22:39:02) 
Karaca, bernardo gibi ürün çeşidi bol bir mağazadan alıp değişim kartı koyun. Olmazsa ihtiyaçları olan bir şeyle değiştirirler.


  • curukturpkokusu  (14.10.18 23:19:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.