[]

Stephen King hayranlarından öneri istiyorum.

Şu an bende uykusuzluk, gece yarısını 4 geçe ve tılsım var. Duma adasını da okudum. Ne önerirsiniz? Sadist, yeşil yolun da filmlerini izledim o yüzden onları da eliyorum.




 
Butun kitaplarini okudum. Ve en begendiklerimi sirasiyla yaziyorum.

Bir ask hikayesi ( bu gercekten muthis edebi yonden)

Hayvan mezarligi ( bence en geren kitabi)

Medyum

2 11 63

Dolares cloiborne

Kujo

Christine

Kemik torbasi

Ruyalar ve karabasanlar

Sis

Bence en kotu kitaplari buick8 ve cep.
  • a summer day  (14.10.18 09:19:32) 
Ejderhanın gözleri. Sadece stephen king in değil okuduğum en iyi kitaplardan biri.


  • baal  (14.10.18 10:08:41) 
Kara Kule


  • battal gemalmaz  (14.10.18 10:14:04) 
Çok eskiden bıraktım ama tepki ve çağrının çok iyi olduğunu hatırlıyorum. Zaten çoğu filme de ilham verdi.


  • sarcophagus  (14.10.18 10:33:27) 
it (o): insanın çocukluğu ve büyümesi ile ilgili harika bir kitap, stephen abi sonunda saçmalıyor bazen yaptığı gibi ama bir bütün olarak bakmak lazım. özellikle 30 yaş üstünü daha fazla etkileyecektir.

stand (mahşer): apokaliptik temalardan hoşlananlar için ilgi çekici bir kitap. sık sık en iyi kitabı olarak nitelendirildiğini görüyorum. bence bu biraz mübalağalı ama yine de tavsiye ederim. yalnız uzun versiyonunu okumayın, çok uzun.

different seasons (çevrildi mi bilmiyorum) : uzun hikayelerinden oluşuyor. ilk ikisini okudum, çok iyi gidiyor şimdilik. bu arada ilk hikaye pek çok kişi için büyük bir sürpriz olacaktır.
  • espandon  (14.10.18 11:08:28 ~ 11:08:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.